29 Mart 2024

FATSALILAR PANDEMİ KONSERLERİNİ BEĞENDİ

  • PDF

TÜRKÜLERLE MORAL KONSERİNE VATANDAŞLARDAN TAM NOT

Pandemi sürecinde kültür ve sanat faaliyetlerine evlere ulaştıran Fatsa Belediyesi’nin online konserleri vatandaşlar tarafından beğeni ile izleniyor.

Halkın memnuniyetini kazanan ve 10’uncusu düzenlenen Pandemi Konserlerinin bu kez konukları Türk Halk Müziği Sanatçıları Hülya Hakalmaz ve Ümit Bahtiyar oldu.  Sosyal medya hesaplarından online olarak gerçekleştirilen sunuculuğunu Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü Kandemir Kaytaz ile Fatsa Belediyesi Görsel Sanatlar Yönetmeni İlker Taze’nin yaptığı konserde birbirinden güzel türküler seslendirildi. 
 
SEVİLEN TÜRKÜLER SESLENDİRİLDİ.
 
Yaklaşık bir saat süren konserde “Yunuslar Dizi Dizi, Ayşem, Unutamazsın, Gezdiğim Dikenli Aşk Yollarında, Şifa İstemem, Mecnur Gibi, Yüce Dağ Başında, Çiçekten Harman Olmaz, Korkarım Gideceksin, Oy Beni, Tel Vurdu, Sensiz Yaşayabilmirem” eserleri seslendirildi.
 
“HALKIMIZ 
PANDEMİ KONSERLERİNDEN MEMNUN”
 
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kültür-sanat etkinliklerini online olarak sanatseverler buluşturmaya devam ettiklerini belirterek “Vatandaşlarımızdan gelen talepler sonrası pandemi döneminde halkımızın moral ve motivasyonunu arttıran konser etkinliklerimizi dijital platformlar üzerinde sanatseverlerimizle buluşturmayı sürdürüyoruz. Pandemi konserimize konuk olan sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. 
 
Konser boyunca canlı yayında halkımızın yorumlarıyla online konserlerden memnun olduğunu görüyoruz. 
Bu tür etkinliklerimize yer vermeye devam edeceğiz” dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde