29 Mart 2024

YAYA YOLLARINA GiREN ARAÇLARA SIKI DENETiM

  • PDF
Motorlu ve motorsuz araçların yasaklandığı caddelerde Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri denetim gerçekleştirmeye devam ediyor.
Yaya güvenliğinin sağlanması amacıyla UKOME kararı ile motorlu ve motorsuz araçların kullanımına kapatılan Altınordu ilçesi İsmetpaşa, Sırrıpaşa ve Süleyman Felek Caddelerinde denetim yapıldı. Motorlu ve motorsuz araçların cadde içerisinde olmamasına yönelik yapılan denetiminde sürücülere gerekli uyarılar yapıldı. Kural ihlali yaparak tekrarlayan sürücülere ise 392 Türk Lirası cezai işlem uygulanacağı bildirildi.
 
“KURAL İHLALLERİNE CEZAİ İŞLEM 
UYGULANACAK”
 
Yasağa rağmen kural ihlalleri yaparak caddelere giren araçlara düzenli olarak denetim gerçekleştirdiklerini ifade eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Cevdet Çağlar, “Yaya trafiğinin en yoğun olduğu caddelerimizde vatandaşlarımızın güvenliği için motorlu ve motorsuz araçların girişi yasaklanmıştı. Yasağa rağmen kural ihlalleri yaparak caddelere giren araçlara düzenli olarak denetim gerçekleştiriyoruz. Araç sürücülerine gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler yapıyor, kurallara uymamaları halinde cezai işlem uygulanacağını bildiriyoruz. Sürücülerimizin kurallara uyması halinde vatandaşlarımız da araç trafiğine kapatılan bu caddelerde rahatlıkla yürüyebilecek. Tüm motorlu ve motorsuz araç sürücülerinin kurallara riayet etmesini ve yaya güvenliğinin sağlanmasına yardımcı olmalarını rica ediyorum” dedi.
 
MOTORLU VE MOTORSUZ ARAÇLARA KAPATILAN CADDELER
 
Vatandaşların yaya trafiğine açık olduğu caddelerde rahatlıkla yürümesi amacıyla UKOME’nin aldığı karar doğrultusunda Altınordu ilçesi Sırrıpaşa, Süleyman Felek ve İsmetpaşa Caddeleri; Fatsa Reşadiye Caddesi ve Ünye Çamlık Yaya Yolu motorlu ve motorsuz araçların kullanımına kapatıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde