28 Mart 2024

FATSA’DA KONFORLU ASFALT YOL SEFERBERLİĞİ

  • PDF
“FATSA’MIZA YENİ BİR KENT KİMLİĞİ KAZANDIRIYORUZ”
“FATSA, KONFORLU ASFALT ÇALIŞMALARIYLA MODERN BİR GÖRÜNÜME KAVUŞUYOR”
Asfaltı tamamlanan Sevgi Caddesi’ne bağlanan ara sokaklar ile devam eden begonit taş ve renkli kaldırım çalışmalarını gezen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Sevgi Caddesi’nin 40 yıllık alt yapısını sil baştan yenileyerek tamamladıklarını, şimdi üst yapıda çalışmalar yaptıklarını söyledi.
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Kurtuluş ve Dumlupınar mahalleleri sınırları içerisinde yer alan Sevgi Cadde’sine bağlanan ara sokaklar ve İpekçi caddesinde tamamlanan asfalt çalışmalar ile birlikte devam eden begonit taş ve renkli baskı beton kaldırım çalışmalarını inceledi.
 
“FATSA’MIZIN GELİŞMESİ VE GÜZELLEŞMESİNE YÖNELİK ADIMLAR ATIYORUZ”
 
Fatsa’nın gelişmesi ve güzelleşmesi adına önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Şehirlerin gelişmişliğinin göstergelerinden birisi de kent kimliğini oluşturan cadde ve yollarının alt ve üst yapısındaki çalışmalardır. Göreve geldiğimiz, 23 aylık süreçte Fatsa'nın öncelikli sorunlarını planlarken hem de bunların çözümlerine yönelik ekibimizle gece gündüz mesai harcıyoruz. Gayemiz, Fatsa’mızın büyüyerek gelişmesine katkı sağlayarak modern bir şehir inşa etmektir. ” dedi.
 
“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZLE
 KOORDİNELİ ULAŞIMDAKİ 
KONFORU 
ARTTIRIYORUZ”
 
Ordu Büyükşehir Belediyesi ve OSKİ Genel Müdürlüğü ile koordineli olarak Sevgi Caddesi’ne bağlanan ara sokaklar çalışmalar yaptıklarını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Havaların güzel olması ve sokağa çıkma yasağını fırsat bilerek aralıksız devam eden çalışmalarda alt yapısını bitirdiğimiz caddemizin sıcak asfalt serim çalışmasını tamamladık.
 
Ordu Büyükşehir Belediyemiz, Fatsa Belediyemiz ve OSKİ Genel Müdürlüğümüzün koordineli olarak çalışmalarını yürüttüğü Sevgi Caddemizde devam eden çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Fatsa İmarlı Alanlar Şefimiz Murat Güneş ve ekibimiz ile birlikte yerinde inceledik. 
Kurtuluş ve Dumlupınar mahallelerimizin sınırları içerisinde yer alan Sevgi Caddemizin üzerinde ve caddeye bağlanan ara sokaklarımız olan Aydın Sokak, Kanarya Sokak, Ömer Seyfettin Sokak, Akar Sokak, Başak Sokak, Ömeroğlu Sokak ve Ufuk Sokak, Akasya Sokak ve İpekçi caddemizde çalışmalarımızı tamamladık, begonit taş ve renkli baskı beton kaldırım çalışmalarımız devam ediyor. Fatsa’mızın her mahallesinin ulaşımındaki konforunu arttırmak adına çalışmalarımızda desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz Coşkun Alp’e, OSKİ Genel Müdürümüz Murat Us'a, Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanımız Abdulkadir Hatipoğlu'na teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde