15 Mayıs 2024

3 Başarılı Öğrenciye Kızılay Kampı

  • PDF

kmp17-7-2013Fatsa Kızılay Şubesi okullarında başarılı olan üç örnek öğrenciyi Bursa’daki Mudanya kampına gönderdi. Fatsa Kızılay Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları öğrencileri otobüse bindirip uğurlarken şunları söyledi.

“Türk Kızılayı Gençlik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından, şefkat duygularının gelişmesine, düşünce, din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin kardeşlik ile arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirmek için, gençler arasında dayanışmayı arttırmak, yurdunu ve milletini seven sağlıklı bir nesil yetiştirilmesine yardımcı olmak için bir organizasyon yapıp ilçemizden de üç ortaokul seviyesinde gencimizi bu programa katılmak için Bursa ili Mudanya ilçesindeki kampa yolladık. Yurdumuzun birçok yerinden gelen gençlerin arasından Fatsa ilçemizden de gençlerin olması bizi mutlu ediyor. Umarım gençlerimiz içinde mutluluk verici bir tatil imkânı olur” dedi.

Ortaokul öğrencilerinden Metin YILDIZ Hatipli beldesinden Tuncay YANIK ile Beraat Çalışkan Ilıca beldesinden olup yolculuklarına başlarken aileleri tarafından otobüse bindirildi. Konuştuğumuz öğrencilerden Metin YILDIZ “Bize bu imkânı sundukları için Kızılay yöneticilerine çok teşekkür ederiz” dedi. Tuncay YANIK ile Beraat ÇALIŞKAN, “ Biz ilk kez Ilıca dışında bir yere gidiyoruz, çok heyecanlıyız, gidince neler göreceğimizi merak ediyoruz” dediler.

Çocuklarını uğurlamaya gelen aileler ise heyecandan ve mutluluktan ne yapacaklarını bilemiyordu, konuştuğumuz veliler, “Bizim imkânlarımızla çocuklarımızın tatil yapma imkânı yoktu. Kızılay şubesinde Erdi Bey sayesinde çocuklarımız böle bir tatil yapacaklar çok mutluyuz hayırlısıyla gidip dönerler inşallah” dediler.  kamp17-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde