22 Temmuz 2024

Fatsa OSB'de Çarklar Dönüyor

  • PDF
Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Karataş Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bazı firmaları ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi. 
 
Fatsa Organize Sanayi Bölgesi'nde tekstil, orman ürünleri ve madencilik sektöründe faaliyetleri bulunan bazı yatırımları ziyaret eden Karataş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Zor koşullara rağmen firmalarımızda çarkların dönmeye devam ettiğini gördük. Organize Sanayi Bölgemizin bu dönemki istihdam performansı ve yakın gelecekteki gidişatına yönelik yatırımcılarımızla görüş alışverişinde bulunduk. Ziyaretlerimiz sürecek. Bugün bizleri ağırlayan yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum." dedi.
 
Yeni sezonda dünyaca ünlü İtalyan futbol kulübü A.C. Milan'ın formalarını üretecek olan Organize Sanayi Bölgesinin tekstil yatırımlarından SLN Tekstil firmasını da ziyaret eden Karataş burada söz konusu formaları inceleyerek daha önce başka örneklerde de olduğu gibi Fatsa Organize Sanayi Bölgesinin yatırımları kendi alanlarında ülke çapında, hatta dünya çapında anılacak başarı hikayeleri yazmaya devam edecekler dedi.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde