25 Nisan 2024

Müjdat Koç Ve Hamide Aydemir Cumhurbaşkanı Erdoğan İle Görüştü HAMİDE AYDEMİR: ‘’CUMHURBAŞKANIMIZIN HER DAİM YANINDA VE EMRİNDEYİZ”

  • PDF
Yaklaşık bir ay önce çok talihsiz bir kaza da oğlunu kaybeden eski milletvekili Müjdat Koç beraberinde AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ve 4 sıradan Milletvekili adayı olan Hamide Aydemir ile Ak Parti grup toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.Evlat acısı yaşayan eski Milletvekili Eczacı Müjdat Koç kaza ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir dilekçe sundu. Ayaküstü reis ile sohbet etme imkanı buldu.
İş kadını Hamide Aydemir gerçekleşen önemli görüşme ile alakalı sosyal medyasından şu açıklamayı yaptı.
 
“CUMHURBAŞKANIMIZ KONUYLA YAKINDAN İLGİLENECEĞİNİ SÖYLEDİ”
 
Beraber yürümekten onur duyduğum, Milletine Sevdalı milletin adamı Cumhurbaşkanımızın her daim yanında ve emrindeyiz.
 
Ordu Mv. Sn. Metin Gündoğdu’nun destekleriyle, 20.Dönm. Ordu Mv. Sn. Müjdat Koç Abimizin hepimizin yüreğini yakan evlat acısını bir nebze olsun rahatlatacak bir daha canların yanmaması umuduyla, hazırlamış olduğu dilekçeyi bizzat Cumhurbaşkanımıza sundu.
20.Dönem Milletvekilimiz Sn. Müjdat koç Abimizin acısını yürekten paylaşıyor, hakka yürüyen Kıymetli evladına bir kez daha rahmet diliyorum.
Bu vesileyle Konu ile yakından ilgilenen Sayın Cumhurbaşkanımıza, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu’ya, Milletvekilimiz Sn. Metin Gündoğdu’ya teşekkür ediyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde