29 Mart 2024

OSKİ VATANDAŞLARIN YARDIMINA KOŞTU

  • PDF

Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) hayata geçirdiği içme suyu ve alt yapı yatırımlarının yanı sıra araç ve personelleriyle vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

 

OSKİ İŞ MAKİNASI VE PERSONELLERİYLE YOL AÇMA ÇALIŞMALARINA KATILDI

 

Ordu’da etkili olan yoğun kar yağışı için aldığı tedbirlerle vatandaşlarının içme suyu ihtiyaçlarını gideren OSKİ Genel Müdürlüğü, özellikle yüksek kesimlerde yolları kapanan mahalle yollarında Ordu Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyelerinin yol açma çalışmalarına iş makinalarıyla ve personelleriyle destek veriyor.

 

HASTA TAŞIYAN AMBULANSLARIN YOLU AÇILDI

 

Karla mücadeleye destek veren OSKİ ekipleri yoğu kar yağışı nedeniyle kısa sürede kapanan yolda mahsur kalan ambulansların yardımına koştu. Bu kapsamda İkizce ilçesine bağlı Kiraztepe Mahallesi Boğmalık Mevkiinde yolda kalan ve hasta taşıyan bir ambulans ile Akkuş ilçesi Çamalan Mahallesi Kirazlık Mevkiinde diyaliz hastası taşıyan bir diğer ambulans OSKİ ekiplerince yolları açılarak hastaların hastaneye varması sağlandı.

 

Akkuş ilçesi Koçcuvaz Mahallesinde mahsur kalan vatandaşın yardımına da yine OSKİ koştu. OSKİ ekipleri ayrıca yine Akkuş ilçesi Çayıralan Mahallesinde cenaze defini yapılabilmesi için Belalan Mezarlığına giden yolda kar temizleme çalışması gerçekleştirdi.​

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde