16 Mayıs 2024

‘’Belediye Başkanımızdan Allah Razı Olsun’’

  • PDF

byc17-7-2013Haber : Emre ESER

15-16 kişinin istihdam sağladığı Fatsa Cumhuriyet Meydanı’nda ki boyacı kulübesinde ayakkabı boyacılığı yapanlar durumlardan çok memnun olduklarını söylediler.

Yaptığımız söyleşide memnuniyetlerini dile getiren emekçiler : ‘’Burada alnımızın teriyle helal yoldan para kazanıyoruz. Burada çalışan 15 – 16 kişi bu boya sandıkları sayesinde evlerine ekmek götürüyor. Burası yapılmadan önce dağınık ve sıralı halde burada duruyorduk. Yerel Seçimler öncesinde başkanımız Hüseyin ANLAYAN’a ricada bulunduk. Başkanımızda sağ olsun seçimi kazanırsam söz veriyorum buraya sizi rahatlatacak bir alan yapacağım dedi. Başkanımız seçimi kazandı. Sözünü de tuttu. Başkanımızdan bin kere Allah razı olsun.

Burada ki iş potansiyelimizden bahsedecek olursak. Biz ayakkabı boyacılarının işi normalde kışın yoğunlaşır. Çünkü yağmurun yağması, ayakkabının çamur olması lazım ki insanlar bize ayakkabı boyatsın. Ayrıca burada bulunan boyacılar arasında rekabet olayı yoktur. Herkes ayakkabıyı 3 TL’ ye boyar. Bu fiyatı da zaten 2,3 yıldan beri değiştirmedik. Ayakkabı boyacılığı dışında burada ayakkabı tamiri de yapıyoruz Genellikle sabah 07.00 ile akşam 19.00 arası çalışıyoruz. Şunu da belirteyim ki buraya kira , elektirik , su parası da vermiyoruz.

Şuanda burada hiçbir sıkıntımız yok. Hiçbir talebimizde de yok. Tekrardan başkanımıza teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun ve ona uzun ömürler versin’’ açıklamasında bulundular.boya17-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde