22 Temmuz 2024

İYİLİK HAREKETİ İKİNCİ DEFTERİ'DE KAPATTI

  • PDF
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi başlatmış olduğu “ İyilik Hareketi” kapsamında mahalle bakkalına borcu olan vatandaşların hesabını kapatmaya devam ediyor.
   İlkini Evkaf Mahallesindeki bir bakkala borcu olan vatandaşların veresiye defterini kapatmasıyla başlayan Yardım Sevenler Derneği, ikinci veresiye defterini Şerefiye mahallesindeki bakkala borcu olan vatandaşların hesabını kapatarak devam etti. 
  “İyilik Hareketi”nin, bağışçıların yapacağı destekle devam edeceğini söyleyen Türkiye Yardım Severler Derneği Fatsa şubesi Başkanı Nimet Koç, ''Ülkemizin içinde bulunduğu Pandemi sürecinde, gerek aileler ve gerekse küçük işletmeler büyük ekonomik sıkıntılar yaşamaktadır. Derneğimize yapılan baş vurular göstermiştir ki, özellikle işsiz kalanlar ve geliri olmayan ailelerin en çok en doğal yaşam hakkı gıda desteğine ihtiyaçları  vardır. Buradan yola çıkarak  ilçemiz bazında  başlattığımız “ İyilik Hareketi “mizin 2. sini Şerefiye mahallesindeki bakkalın sahibi ile görüşmeler sonucunda, bizler onları tanımadan 6 ihtiyaç sahibi ailenin daha veresiye defterini kapattık. Bu faaliyetimizle ihtiyaç sahiplerine destek olurken, küçük işletmelere de nefes olmuşuzdur inşallah.  Bağışçılarımızın desteği olduğu sürece, çeşitli mahallelerde “ İyilik Hareketi” mize devam edeceğiz. Dileğimiz kimsenin kimseye ihtiyacı olmadan yaşaması. Her zaman desteklerini esirgemeyen bağışçılarımıza, üyelerimize gönül dolusu  teşekkür ederiz.  Derneğimiz bağışçılar sayesinde bu çalışmaları yapıyor. Onlar ne kadar bağış yaparsa, bizde o kadar insana yardım yapıyoruz. Allah hepsinden razı olsun.'' dedi.İyilik Hareketine destek vermek isteyenler, hatta bir bakkalın hesabını ben ödeyeceğim diyen hayırseverler bu telefondan İletişime geçebilirler.  0507 053 22 33

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde