22 Temmuz 2024

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Yetim ve Öksüz Çocuklara Tablet Hediye Etti

  • PDF
Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ordu Valisi Sayın Tuncay Sonel’in önderliğinde ilimiz genelinde başlatılan kam-panya ile ilçemizdeki yetim ve öksüz çocuklarımızın taleplerini yerine getirerek, onları mutlu etmeye devam ediyor.
Beraberinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nevzat Aydın ile birlikte Pandemi kurallarına uyarak, çocuklarımızı evlerinde ziyaret eden Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, hayırseverlerin destekleriyle alınan tabletleri çocuklara vererek, mutluluklarına ortak oldu, sevinçlerini paylaştı.
 
Ziyaretlerde, çocuklarla ve aileleriyle yakından ilgilenerek sohbet eden Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Valimiz Sayın Tuncay Sonel’in selamlarını ve sevgisini çocuklara ve ailelerine ileterek,  hal ve hatırlarını sordu, talep ve isteklerini dinledi.
 
Devletin güçlü, şefkatli ve merhametli elinin her zaman yanlarında olduğunu yetim ve öksüz çocuklarımıza göstermemiz gerektiğini dile getiren Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, “Çocuklarımızın mutluluğu gözlerinden okunuyor, onların mutluluğu bizim için çok değerli. Bundan sonra da yetim ve öksüz çocuklarımızın her zaman yanında olup; onları desteklemeye devam edeceğiz ve bu çocuklarımızı her zaman gözeteceğiz” diyerek, katkılarından dolayı tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde