16 Mayıs 2024

Başkan Anlayan Fatsa Organize Sanayi’de Fabrikaları Gezdi

  • PDF

org17-7-2013Fatsa’ya iş istihdamı sağlayan ve Fatsa’nın çehresini değiştiren Organize Sanayide bulunan 22 fabrikada toplam 2450 kişi fiilen çalışıyor.8 fabrikanın ise inşaat aşaması devam ediyor.

Organize Sanayi bölgesindeki fabrikaları tek tek gezen Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İlk olarak Koçan keresteciliğin sahibi Ekrem Koçanı ziyaret etti. Ziyarette konuşma yapan Başkan Anlayan; “Bu gün Organize Sanayi’de iş yerlerimizi fabrikalarımızı tesislerimizi ziyaret ediyoruz. Şu anda Koçan kerestecilikte Ekrem abiyle beraberiz. Tabi ki Ekrem abi yıllardır Sanayi Sitesinde biçki işi yapan tüm Fatsa’nın tanıdığı bir iş adamı. Ama artık büyümek gerekiyor, açılmak gerekiyor dedi ve her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Allah hayırlı etsin. Organize Sanayi’de bu yeni tesiste biraz önce bahsettiği Türkiye’nin dört bir tarafına burada malzeme hazırlayarak gönderiyor. Biz daha önce dışarıdan alırken şimdi dışarıya veriyoruz. Bu çok önemli dolayısıyla dışarının parası Fatsa’ya geliyor, bu Fatsa için çok büyük bir kazanç. Buradaki istihdamın dışında, dışarıdan buraya kaynak girmesi bizim için çok önemli. Bununla beraber yeni makineler sipariş verildiğini ifade etti. Yeni makinalar da gelecek o zaman lambri tahta ve kapı imalatı da başlayacak. Burada her geçen gün bu artan sayıyla Fatsa Organize Sanayi şu anda doldurulmuş durumda. Bununla da beraber biz şu an ikinci alanı hazırlıyoruz. Şu anda Fatsa Organize Sanayi 2500 kişiye istihdam saylayacak bir noktaya geldi. Fatsa’mıza hayırlı olmasını diliyorum. Tabi ki bu gün Koçan isminin altında özelikle de Fatih kardeşimizi de bir defa daha anmak istiyorum. Allah ona gani gani rahmet eylesin. Allah mekanını cennet eylesin. Buraya o başlamıştı çok büyük hayalleri ve hedefleri vardı. Ama en güzel mekana kavuştu cennete kavuştu. İnşallah biz öyle inanıyoruz. Allah Rahmet eylesin “dedi.

Başkan Anlayan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Ekrem Koçan ise; “Başkanımızın Ziyaretleri bizi çok memnun etti. Organize Sanayi bölgesine geldik yerimiz rahat burada üretimimiz güzel. Günde yaklaşık 80m3 kereste mal kesiyoruz. Kestiklerimizi de günlük olarak gönderiyoruz. İnşaatlara, İllere ve ilçelerimize hizmet veriyoruz. Van’da, Erzurum’da ve Osmaniye’de Mardin’de, Diyarbakır’da alıcılarımız var birçok ile hizmet götürüyoruz. Burada 21 personel çalıştırıyoruz. İnşallah yeni makinalarımız ve üretim sahamızla birlikte kırk elli personeli bünyemizde istihdam edeceğiz. Bu da Başkanımız sayesinde teşekkür ediyorum” dedi.

Dünya Markalarının üretimini yapan fabrikaları da gezen Başkan Anlayan; “ Fatsa’yı tercih ettikleri için öncelikle teşekkür ediyorum. Ben kendilerine ve çalışanlarına hayırlı olmasını diliyorum. Yeni yapılacak olan yatırımlar Fatsa’nın çehresini değiştirecek. Ben burada yatırım yapan arkadaşlarımız canı gönülden kutluyorum. Bu arkadaşlarımız bizim dostlarımız bu işi yıllardır zaten yapıyorlardı Fatsa’da da bunu yapacağız dediklerinde bizleri çok heyecanlandırmışlardı ve dediklerini yaptılar. İş istihdamı sağlandı. Bu sonuçta sizler içinde bizler içinde bir kazanç, Fatsa için bir kazanç. Bu sebeple biz çok mutluyuz Allah işlerini hayırlı eylesin” dedi.orgn17-7-2013organ17-7-2013

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde