19 Nisan 2024

FATSA ESKİ ÇÖP ALANI MİLLET BAHÇESİ’NE DÖNÜŞECEK!

  • PDF
Evkaf Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm gönül rızasıyla yerinde dönüşecek
Ordu’ya gelerek bir dizi ziyaretlerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  Evkaf Mahallesi’ndeki eski çöp alanı olan arazi üzerine yapılacak 100 dönümlük ‘Millet Bahçesi’ ile  Evkaf Mahallesi’nde 520 bin m2’lik alanda başlatılacak Kentsel Dönüşüm Proje’sinin müjdelerini verdi.
 
BAKAN KURUM, FATSA’YA YAPILACAK PROJELERİ 
AÇIKLADI.
Ordu ziyaretleri programı sonunda Fatsa ilçesi ile ilgili yapılacak projeleri  açıklayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “Evkaf mahallesinde 520 bin metrekarelik alan içerisinde 500 tane hak sahibi vatandaşlarımızın uzun yıllardır umutla beklediği kentsel dönüşümü yerinde dönüşümle hayata geçireceğiz. Proje kapsamında, 520 dönümünün yaklaşık 100 dönümü millet bahçesi olacak.  İçerisinde Adliye Binası ve Selatin Camii ile birlikte birçok sosyal ve kültürel donatı alanlarının olacağı yaklaşık 500 rezerv konutla Evkaf Mahallesi'ndeki dönüşümü vatandaşımızın gönül rızasını alarak sağlayacağız. TOKİ Başkanlığımız, bu projenin imalatlarını gerçekleştirmiş olacak.  Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte Fatsa Belediyemizde sahada vatandaşlarımızla görüşerek onların rızasını almak suretiyle projelerimizi gerçekleştiriyor olacağız. ” dedi.
 
“MİLLET BAHÇESİ VE KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ FATSA’YA DEĞER VE VİZYON KATACAK”
 
Fatsa’nın yeşiline değer katacak, kent yaşamına vizyon kazandıracak projelerden ötürü memnuniyetini ifade ederek teşekkür eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “ Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum Ordu ziyaret programları sonunda yaptığı açıklamada, Evkaf Mahallemizdeki eski çöp alanı olan arazi üzerine,  Fatsa’mızın yeşiline ayrıca değer katacak ve şehir tabiatını zenginleştirecek 100 dönümlük ‘Millet Bahçesi’ yapılması için ve yine Evkaf Mahallemizde 520.000 m2’lik Kentsel Dönüşüm Projesi için müjdeyi verdi. Eski çöp alanına yapılacak ‘Millet Bahçesi’ içinde kentsel dönüşüm için rezerv konutların yanı sıra ‘Selatin Camii’ ve sosyal donatılar yer alacak.  Millet Bahçesi Projeleri ile birlikte kent yaşamına yeni bir vizyon kazandıracak olan bu projelerin hayata geçirilmesi talimatlarını ve olurlarını veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’e, Ordu Milletvekillerimize, İlçe Başkanımız Sayın İsa Yüksel’e şahsım ve Fatsalılar adına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Hepimizin heyecanı memleketimiz için. 2021 yılında Fatsa çok daha fazla hizmetlerle değerine değer katacak. Fatsa’mız için canla başla çalışmaya, şehrimize değer üretmeye devam ediyoruz.” diye konuştu.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde