28 Mart 2024

Vali Sonel, Fatsa ve Ünye İlçelerimizde Ziyaretlerde Bulundu

  • PDF
Vali Tuncay Sonel, Fatsa ve Ünye ilçelerimizde yapımı devam eden, yapımı planlanan yatırımlar ve projelerle ilgili Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'yı ziyaret ederek, istişarelerde bulundu.
 
Yatırım projelerinin bazılarını yerinde inceleyen Vali Tuncay Sonel, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ünye Kaymakamı Ümit Hüseyin Güney, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'dan projelerin son durumları hakkında bilgiler aldı.
 
Ünye Belediyesine yaptığı çalışma ziyaretinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Tuncay Sonel, “Ordu’da göreve başladığım günden itibaren hep dile getiriyorum, Ordu’muz birbirinden güzel ilçelere sahip. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Milletvekillerimizle, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımızla, Ordu’nun değerleriyle birlikte yapılanın üzerine eklemeye devam edeceğiz. 2020 yılının son haftasında, yıllardır gündemde olan Ordu Şehir Hastanemizin ihalesinin yapılması memnuniyet vericiydi. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız bu konuda büyük destek verdiler. Allah razı olsun kendilerinden. Yine geçen Ulaştırma ve Altyapı Bakanımızın şehrimizi ziyareti esnasında, 2021 yılı için, 2022 yılı için birçok güzel müjdeler aldık.  Ordulular adına Sayın Bakanımıza teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. Yine bu hafta içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanımız gelecek. İlerleyen dönemlerde de diğer bakanlarımızı Ordu’da göreceğiz” diye konuştu.
 
Devlet-Millet işbirliği içinde okul yapımlarına ağırlık verildiğini dile getiren Vali Sonel, “Bugün, Ordu’muzun değerlerinden hayırsever Altaş ailesi ile bir Anaokulumuzun yapım protokolünü imzaladık. İlerleyen haftalarda 4 hayırseverimiz ile daha okul yapım protokolü imzalayacağız. Toplamda, devlet- vatandaş işbirliği ile Ocak ayı sonuna kadar 40 okula ulaşacağız inşallah. Bunu da sizlerle paylaşacağız. Yine 19 ilçemizde yetim ve öksüzlere yönelik çalışmalarımız var. Hemen hemen hepsine ulaşıldı. Onlarla ilgili daha sonra bilgiler vereceğiz. Yani biz hem fiziki binaların yapılmasında, hem en uzak mahalledeki yetim, öksüze ve engeli olan vatandaşımıza ulaşana kadar devletimizin şefkatini, sıcaklığını onlara göstermeye çalışacağız. Bu bir ekip işi. Ordu Ailesi olarak bu işleri yapacağız. Ordu Ailesi’nin içerisinde, çok güzel değerler var. Önemli olan bu işleri yerinde görerek, istişare ederek, güzel bir şekilde Bakanlıklardan istemek ve takip etmektir. Bunları hep beraber yapacağız inşallah” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde