19 Nisan 2024

FATSA İÇİN İSTİŞARE VE İŞBİRLİĞİ ZİYARETLERİ

  • PDF

“İSTİŞARE VE UYUM YATIRIM KAZANDIRIR”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  Kaymakam Ömer Lütfi Yaran,  AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte Samsun’da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.
Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, AK Parti İlçe Başkanı İsa Yüksel ile birlikte Samsun’da kamu kurumlarına ve 19 Mayıs Üniversitesi’ne ziyaret gerçekleştiren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilk olarak DSİ Samsun 7. Bölge Müdürü Ahmet Ersin Gökçe’yi ardından Karayolları 7. Bölge Müdürü Rıfat Silov ve OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal’ı ziyaret etti.
 “FATSA’MIZIN HER KARIŞ TOPRAĞI BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR”
Yapılan ziyaretlerde kurumlar ve üniversite ile işbirliği ve çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “ Yerel yöneticiler olarak koordineli ve uyumlu çalışmanın ilçemize yatırım kazandırdığını biliyoruz. Bu sebepten ötürü her zaman istişare ve bilgi alışverişi ile projelerimize hayat veriyoruz. Fatsa’da yakaladığımız birlik ve beraberlik ruhuyla her karış toprağı bizim için değerli olan ilçemizin geleceğine yönelik yatırımlar kazandırmak için canla başla çalışıyoruz.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde