22 Temmuz 2024

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Ölümünün 82. Yıldönümü'nde Özlem ve Saygıyla Anıldı

  • PDF
Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk aramızdan ayrılışının 82. Yılında Fatsa da düzenlenen törenle anıldı.
Fatsa Kaymakamlığı önünde düzenlenen anma programına, Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, Cumhuriyet Başsavcısı Özcan Çabukoğlu, kurum müdürleri, askeri ve emniyet personeli, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin yanı sıra siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan törende; saat 09.05 geçerken çalan sirenler eşliğinde 2 dakikalık Saygı Duruşu’nda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’mızın okunması ile bayraklar yarıya indirildi.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu Müdürü Yakup Bayram yaptı.
10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Programı, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Melike Kaya’nın “Mustafa Kemal’i Düşünüyorum”, Hatice Bahaettin Şener İlkokulu öğrencisi Gülmiray Özdemir’in ise “Mustafa Kemaller Tükenmez” adlı şiiri okuması ile sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde