03 Temmuz 2024

Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Koronavirüs Tedbirleri Denetiminde Bulundu

  • PDF
Koronavirüs salgının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla alınan kararların uygulamalarını denetlemek üzere 81 il valiliğine gönderilen “'Covid-19 Tedbirleri Denetimleri'” genelgesi doğrultusunda tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de denetimlere devam edildi.
Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Sercihan Barutçu, Fatsa İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Binbaşı Musa Ünsal, Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya ve Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Salim Taşbaşı ile birlikte ilçemiz Mustafa Kemal Paşa Mahallesinde Covid-19 tedbirlerine yönelik denetlemelerde bulundu.
 
Denetimlerde esnaf ve vatandaşlara maske takmaları, sosyal mesafe kurallarına uymaları ve hijyene dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulunan Kaymakam Ömer Lütfi Yaran, vaka sayılarını ancak tedbirlere titizlikle uyarak düşürebileceğimizi vurgulayarak, esnaf ve vatandaşlarımızdan maske, mesafe ve temizlik kurallarından asla taviz verilmemesini istedi. Salgınla mücadelede yapılan denetimlerin kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde