03 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYE MECLİSİ TEK YUMRUK

  • PDF
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Belediye Meclisinin uyumu ve çalışma prensiplerinin örnek alınacak seviye özellikte olduğunu belirterek, “Siyasi rekabetin yansımadığı meclisimizin değerli üyelerinin ortak paydası Fatsa’dır” dedi.   Meclislerin kutsal makamlar olduğunu belirten Başkan Kibar, “Meclisimizin çatısı altında Fatsa’nın kalkınması için emek vermiş tüm meclis üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Hayatta olanları sağlık diliyor, ahirete intikal edenleri rahmetle, minnetle yâd ediyorum. Fatsa Belediye meclisinin hem uyumu hem de çalışma prensipleri örnek alınacak seviye ve özelliktedir. Bu gün bu çatı altında alınan kararlar oy çokluğu ile değil oy birlikteliği ile alınmaktadır. Siyasi rekabetin yansımadığı meclisimizin değerli üyelerinin ortak paydası Fatsa’dır. Bu birlikteliğe, Fatsa kardeşliğine önem veren, özen gösteren tüm meclis üyelerimi saygı, sevgi ve hürmetle selamlıyorum.
Başarı, tesadüf değil; planlı çalışmanın sonucudur. Başarmak için birliğe ve beraberliğe ayrıca ekip ruhuna ihtiyaç vardır.
 Fatsa Belediye Meclisinde yakaladığımız bu uyum ve birliktelik, Fatsa’ya daha da fazla hizmet etmemize vesile olacaktır. 
 
Bu beraberliğe ve birlikteliğe vesile olan kıymetli meclis üyelerimi en kalbi duygularımla selamlıyor, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde