23 Temmuz 2024

CHP FATSA İLÇE BAŞKANI MURAT İNANLI:“PARTİMİZİ İKTİDARA GÖTÜRECEK KADROLAR OLUŞTURULACAKTIR”

  • PDF
CHP Fatsa ilçe başkanlığı ilçe kongresi için yapılacak delege seçimine ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
“Delege seçimleri ve kongreler süreci ile birlikte iktidar vizyonumuzu ortaya koyacak ve önümüzdeki süreçte partimizi iktidara götürecek kadrolar oluşturulacaktır” açıklama-sında bulunan İlçe Başkanı Murat İnanlı; “Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanlığı olarak, 22 Kasım Cuma günü saat 11:00-16:00 arasında Kurtuluş, Fatih, Şerefiye ve Mustafa Kemal Paşa, 23 Kasım Cumartesi günü saat 11:00-16:00 arası Dolunay, Evkaf, Sakarya ve Dumlupınar olmak üzere Mahalle Delege Seçimlerimizi gerçekleş-tirmek üzere karar almış bulunmaktayız. Delege seçimlerimiz İş Bankası üstünde bulunan İlçe Başkanlık binamızda gerçekleşecektir.” dedi.
Delege seçimleri Aralık ayında gerçekleşecek olan İlçe kongremiz için ön hazırlık niteliğindedir ve tüm üyelerimizin katılımıyla gerçekleşecektir, diyen Murat İnanlı; “Delege seçimleri ve kongreler süreci ile birlikte iktidar vizyonumuzu ortaya koyacak ve önümüzdeki süreçte partimizi iktidara götürecek kadrolar oluşturulacaktır. 
 Aralık ayından itibaren Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi yenilenmiş, enerji dolu, toplantılarında ilkelerimizi ve geleceği konuşup, iktidara hep birlikte nasıl gideceğimizi değerlendiren, toplumun ve bölgemizin her kesiminden ortak akılla hareket eden bir yönetim olacaktır.  Yeni dönemde parti içi yapılan tüm toplantılar karşılıklı öğrenme toplantıları olacak ve tüm üyelerimizle doğru hedeflerin doğru ilkelerle konulması ve doğru yöntemlerin oluşturulması için parti örgütümüzün en alt kademesinden en üst kademesine kadar bir takım buluşmalar, etkinlikler, toplantılar, eğitimsel, kültürel ve sanatsal, akademik çalışmalar yapılacaktır.”
 “Yol haritamız oldukça net” diyen İnanlı “Parti içi yürütülen süreçte kurultay ve kongreler sürecimiz başladı. Önümüzdeki dönemde ilçe ve il kongreleri ile genel kurultayımız yapılacak. Cumhuriyet Halk Partisinin iktidara hazır kadrolarını oluşturmak için çalışmalarımıza başladık. Bu süreçte Partimizdeki gelişimin, değişimin temsilcisi olarak kadınların ve gençlerin daha fazla işin içinde, mutfağında olmasını diliyoruz.” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde