23 Temmuz 2024

Kaymakamımız LÜTFİ YARAN Muhtarlarla Bir Araya Geldi

  • PDF
Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Fatsadaki mahalle muhtarlarıyla istişare toplantısında bir araya geldi.
Belediye Kültür Sarayı’nda yapılan toplantı Kaymakam Ömer Lütfi Yaran başkanlığında gerçekleştirildi. 
Toplantıya, İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi, İlçe Jandarma Komutanı J. Kd. Binbaşı Musa Ünsal, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, daire ve kurum amirleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını yapan Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran, muhtarlık müessesesi ve hizmet etme anlayışıyla ilgili önemli mesajlar verdi. Muhtarların, vatandaşın devlete en yakın kapısı olan kişiler olduğunu ifade etti.
Konuşmanın ardından toplantıya katılan muhtarların öneri ve taleplerini dinleyen Kaymakamımız Ömer Lütfi Yaran, muhtarlar tarafından dile getirilen konuları not alarak, toplantıda hazır bulunan kurum müdürleri ile birlikte anlık çözüm bulmaya çalıştı.
Bütün gayemiz vatandaşımıza en güzel hizmeti vermektir diyen kaymakam Yaran;”Bütün mahallelerimizi gezeceğiz ve sorunları yerinde göreceğiz”dedi.
Kaymakam Ömer Lütfi Yaran’ın konuşmasının ardından muhtarlar söz alarak köy ve mahallelerin sıkıntılarını, ihtiyaçlarını ve taleplerini Kaymakam Ömer Lütfi Yaran ve kurum müdürlerine ilettiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde