23 Temmuz 2024

“BİRİNCİ ELDEN BİLGİ ALDIK, GÖRÜŞLERİMİZİ PAYLAŞTIK”

  • PDF
CHP Fatsa İlçe Başkanı ve CHP’li belediye meclis üyeleri Fatsa Belediye Başkanı Etem Kibar’ı ziyaret ettiler. 
Altın Madeni, Meydan Projesi, Ata Caddesi, Pazar Yeri, Yeni Belediye Binası ile ilgili bilgi aldıklarını belirten İnanlı; “Fatsa’nın Ordu Büyükşehirden hak ettiği hizmetleri alma konusunda Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak meselelerin her zaman ve sonuna kadar takipçisi olacağız.” Dedi.
Murat İnanlı yaptığı açıklamada; “Fatsa Belediye Başkanımız Etem Beyi ziyaret ederek Fatsa’mız ve sorunları ile ilgili uzun uzun konuşma fırsatı bulduk.                 
Özellikle Altın Madeni, Meydan Projesi, Ata Caddesi, Pazar Yeri, Yeni Belediye Binası ile ilgili bilgiler alıp vatandaşlarımızın bu konularla ilgili taleplerini ve rahatsızlıklarını ilettik. 
OSKİ Genel Müdürlüğünün Fatsa’ya taşınmasının hızlanması gerektiğini ve mahallelerimizdeki su ile alakalı sorunlardan dolayı vatandaşlarımızın mağdur olduğunu bildirdik ve gerekenlerin acilen yapılması gerektiğini söyledik.
Biliyoruz ki; Fatsa’mızın sorunları çok fazla. Saymakla bitmez. Ancak bu sorunların çözülmesinin, çözüm yollarının aranması konusunda ve Fatsa’nın Ordu Büyükşehirden hak ettiği hizmetleri alma konusunda Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi olarak meselelerin her zaman ve sonuna kadar takipçisi olacağız.” açıklamasında bulundu.
 
Sürekli istişare ve takip yapacaklarını açıklayan İnanlı; “Fatsa hepimizin. Fatsa’nın sorunlarını hep birlikte yaşıyorsak, olası sorunların giderilmesinde bizlerinde görüşlerine önem verilmelidir. Çözüm önerilerimize kulak verilmelidir. Şu ana kadar yerel yöneticilerimizden olumsuz bir duruş görmedik. Sürekli olarak fikir alışverişimiz devam edecektir. Dolayısıyla birinci elden bilgi aldık, görüşlerimizi paylaştık” dedi”.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde