23 Temmuz 2024

“FINDIK 25 TL OLMALIDIR”

  • PDF
İlçemiz iş adamlarından Süha Topaloğlu, gazetemizin 34. Kuruluş yıl dönümü sebebiyle gazetemizi ziyaret etti.
Gazetemiz imtiyaz sahibi Yavuz Selim Eser ile bir süre sohbet eden Süha Topaloğlu, gündeme ilişkin değerlendirmelerde de bulundu.
Fındık konusuna da değinen Süha Topaloğlu; “ Bilindiği üzere fındık bölgemizdeki en önemli ekonomik kaynaklardan biridir. Bu nedenle bu sezon fındık üreticisine sahip çıkılmalıdır. Fındık fiyatları bu sezon 25 tl olmalıdır” dedi.
Süha Toplaoğlu;”Ülkemiz ekonomik ve siyasi olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyor. En son İstanbul seçimleri bitti ama tartışmaları halen daha bitmedi. Bununla beraber bir s-400 krizi var. Bu kriz ülkemizi nereye getirecek onu da bilmiyoruz. Bu tür gerilimler neticesinde ülkemiz bir ekonomik sıkıntı içerisindedir. İnşallah Türkiye buradan kazançlı çıkar. 
Topaloğlu; “Bunun dışında Fatsa’mızın sorunları var. Yeni bir yönetim var ve süre vermek lazım. Fatsa bu sorunları birkaç yıl içerisinde aşar. Mevcut borçlar bir takım hizmetleri engelleyebilir. Ama Fatsa kaynak açısından büyük ve zengin bir bölgedir. Kaynakların doğru yerlere aktarılması gerekiyor. Bunun yanı sıra Fatsa’da bir millet parkı meselemiz var. Mandıra Fatsa’nın nefes alacağı bir alandır. Oraya yeni bir plan yapıldığını ve bizim millet parkı olmasını arzu ettiğimiz yerin kamu projeleriyle donatıldığını duyuyoruz. Orası millet bahçesi olmalıdır. Bu bir gerekliliktir. Özellikle altını çiziyor ve vurguluyorum. Fatsa’nın nefes alacak alanı yok. Ben Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikamdan evime giderken Taşlıca’daki Asma Köprü Mesire alanının oradan geçiyorum. Orada altı dönümlük bir alan var.  Bu mesire alanı oldukça kalabalık. İnsanlar aileleriyle birlikte nefes alabileceği güzel alanlara kaçıyor. Piknik yapıp, eğleniyor. Çamlık alanları tıklım tıklım doludur. Bu yeşil alanlar insanların ihtiyaçlarına karşılık veremiyor. Daha fazla yeşil alana ihtiyacımız var. Ben Fatsa’yı yönetenlerin de aynı düşüncede olduğunu biliyorum. Bu konuya destek verilip Mandıradaki bu alanın yeşil alana, millet parkına ayrılması gerekmektedir” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde