23 Temmuz 2024

FATSALI YAZAR HALİT SUİÇMEZ GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ

  • PDF
Fatsalı Yazar Halit Suiçmez gazetemizi ziyaret etti.  Yeni yayımladığı Üretken Adam, Yanağım Yanağında kitabını bizlerle buluşturan Halit Suiçmez ile bir söyleşi gerçekleştirdik.
Fatsa ilçesinde yapılacak her türlü kültür ve sanat etkinliklerinde elimizi taşın altına koyarız diyen Suiçmez, Fatsa ilçesinde kültür ve sanat etkinliklerine daha fazla ağırlık verilmesi gerektiğini vurguladı. 
Fatsa’ya her gelişimizde Fatsa Yeni Haber gazetemizi muhakkak ziyaret etmeye çalışırım diyen Halit  Suiçmez sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “ Bugün de sizleri ziyaret etmek, hasbihal etmek ve yeni kitabımı sizlere sunmak istedim. Kısa öykülerden oluşan yeni kitabım Üretmek Adam, Yanağım Yanağında okuyucularıyla buluşmaya hazır. İçerisinde yirmi adet kısa öykü var. Öyküsel denemeler yazıyorum. Ben bunlara ağırlıkla sevgi öyküleri diyorum. Üretkenlik, çalışkanlık, verimlilik bu temaları işliyorum. Daha önce yayımladığım Fındık ve Fatsa Öyküleri kitabımda, fındık emekçileri, köylü tüccar ilişkileri, fındığın sorunları öyküler tarzında işlenmişti. Yeni kitabımı okumak isteyenlerin beğenisine sunuyorum. Altıncı kitabımı yayınlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Bunun dışında da akademik alanda 12 adet kitabım var. Toplamda 18 adet kitabımı okuyucularıyla buluş-turdum. Kitaplarım Ankara’da bazı Kitap evlerinde bulunacağı gibi internet üzerinden de ulaşılabilir ve temin edilebilir”. 
Halit Suiçmez; “Fatsa ilçesinde yapılacak her türlü kültür ve sanat etkinliklerinde elimizi taşın altına koyarız. Fatsalı yazarların bir araya getirileceği söyleşiler ve imza günleri düzenlenirse bizler seve seve gelir katılım sağlarız. Tek başıma da, Ankara’da yaşayan Fatsalı yazarlarla da her türlü etkinliğe hazırız. İlçemizin bilim, sanat ve  kültür hayatının daha canlı olması için bir takım çalışmalar yapılması gerektiğini düşünüyorum. İşbirliği yapalım diyorum” dedi. 
Fatsalı yazar  Halit Suiçmez, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında 20 yıldır uzman kadrosunda çalışma hayatını sürdürüyor. Toplamda 40 yıllık kamu hizmeti veren Halit Suiçmez,  araştırma, anlatı ve deneme yazarlığı, ekonomi ve kültür konferansları halen yürüttüğü işler arasında.
Ekonomi konularında araştırma kitapları, makaleler yazdı ve yayımladı.
İşte yazarın yayımladığı romanların isimleri; Eski Dostlar Deneme Öykü, Eski Dostlar Anı, Fındık ve Fatsa Öyküleri, Üretken Türkiye, Öz Peşinde, Üretken Adam Yanağım Yanağında…

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde