23 Temmuz 2024

100. YAŞINA GİREN OKUYUCUMUZA, GAZETEMİZDEN DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

  • PDF
 
100. yaşına giren gazetemiz okuyucusu Hafız Ali Alacak’nın doğum gününü pasta keserek kutladık.
100. yaşını kutladığımız Hafız Ali Alacak, ilk kez doğum günü kutladığını ve çok duygulandığını ifade etti.  Alacak’nın doğum gününü yakın dostlarıyla birlikte, ilçemizin sevilen esnaflarından Rahmi Yangın’ın mağazasında kutladık. 
Doğum günü sürprizi karşısında oldukça duygulanan Hafız Ali Amca; “ 100. Yaşımda beni hatırlamanız ve böyle bir sürpriz yapmanız beni çok mutlu etti. Daha önce hiç doğum günü kutlamadım. 100. yaşıma nasipmiş. Aslen Kumrulu’yum ve birçok ilçede Kur’an mekteplerinde öğrenci yetiştirdim. Üç oğlum ve bir tane de kızım var. İlerleyen yaşıma rağmen oldukça sağlıklıyım. 20 yıllık dostum Rahmi Yangın’ın mağazasına her geldiğimde gazetenizi takip ediyorum. Doğum günü pastamı üflerken Allah’tan sağlık diledim. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.
Rahmi Yangın ise; “ Ali Hocam çok sevdiğim bir komşum. Kendisi bugün 100. Yaşına girdi. Doğum gününü kutluyor ve sağlıklı bir ömür diliyorum. Çok değerli bir insandır. Kendisi Ankara’da düzenlenen ezbere Kur’an okuma yarışmasında birincilik kazanmıştır. Birçok ilçede öğrenciler yetiştirdi. 100 yaşına gelmesine rağmen hala Kur’an-ı Kerimi ezbere okumaktadır. Ali Amca çok sağlıklı ve belki de 100 sene daha yaşayacak. Kendisine uzun ve güzel bir ömür diliyorum. Yaklaşık 6 ay önce ofisimizde yaptığımız sohbet esnasında Hafız Ali amcamıza 100. Yaşını birlikte kutlayacağımızın sözünü verdiniz ve bu gün de sözünüzü tuttuğunuz için Yeni Haber Gazetesi ailesi olarak sizlere de teşekkür ediyorum. Aynı zamanda ilçemizin bir değeri olan Yeni Haber Gazetesine de uzun bir yayın hayatı diliyorum” dedi.Hafız Ali Alacak’ın yeni yaşını kutluyor, güzel bir ömür diliyoruz. YENİ HABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde