23 Temmuz 2024

BU VAAT UNUTULMASIN!

  • PDF
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hilmi Güler, seçim kampanyası sürecinde Fatsa için “Fakülte” vaadinde bulunmuş, seçim atmosferinin heyecanıyla bu vaat gündem oluşturamamıştı.
Gerçekleşen seçimlerin ardından, ilçe belediyeleri de hizmet, yatırım ve talepleri sıralamak adına Büyükşehir belediyesinin yolunu tutmaya başlayacak.
Fatsa için öncelikli ihtiyaçlarımızdan biri olan Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinin iyileştirilmesi ve bünyesine yeni bölümler eklenmesi adına, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hilmi Güler’den seçim öncesi söz almış bulunmaktayız.
Konumu itibariyle ihtiyaçlara cevap veremeyen Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi, yeni bir konuma taşınarak bünyesine de eklenecek yeni bölümlerle birlikte Fatsa için her anlamda büyük bir kazanım olacaktır.
Sayın Güler, fakülte için Fatsa’ya yeşil ışık yakmış durumda. İlçemiz Evkaf Mahallesinde bulun Yeditepe Bölgesi diye adlandırılan, kamuya ait 60 dönümlük bir alanın Fakülte kampüs alanı olarak tahsis edilebileceğinin sözünü vermiş. Bundan sonraki süreçte de siyasetçiler, sivil toplum örgütleri ve yerel basın olarak bu sözün takipçisi olmak kaçınılmazdır. 
HABER: SÜMEYRA ÖZCÜRE
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde