23 Temmuz 2024

“FATSA YOLUNDAN ŞAŞMAZ, MÜHRÜ YANLIŞ YERE VURMAZ”

  • PDF
AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimleri ilişkin bir açıklama yaparak, kampanya sürecini değerlendirdi ve seçmenlerden hem kendisi hem de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hilmi Güler’e destek istedi. Kibar, 31 Mart Pazar günü sandıkları patlatacaklarını ve seçim zaferini tüm Fatsalılarla birlikte kutlayacaklarını belirtti.
 “GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURDUK”
İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamada, saha çalışmalarında Fatsalıların yoğun sevgisiyle karşılandığını ve bunun Pazar günü sandıklara olumlu yönde yansıyacağını söyledi. Kibar, “Tevazu, samimiyet, gayret ile ‘Belediye İşi Gönül İşi’ diyerek 31 Mart’a giden kutlu yolda teşkilatımız, kadın ve gençlik kollarımız, belediye meclis üyesi adaylarımız ve gönül dostlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle mahalle, ev ev gezerek, en ücra köşeye kadar gidip, halkımızın elinden tutarak, kucaklayarak, gönülden gönüle köprü kurarak, kardeşlik, birlik, beraberlik içinde bir seçim kampanyası yürüttük.” diyerek Fatsalılara teşekkür etti.
İbrahim Etem Kibar, “Her köşesi ayrı güzel, her köşesi ayrı özel olan memleketimizde, Fatsamız da sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Bu süreçte şahsıma ve arkadaşlarıma  gönül kapılarını açan, samimiyetle yakın ilgi ve alaka gösteren, evlatları, kardeşleri, ağabeyleri olarak bağrına basan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi.
 “ORDU İÇİN BÜYÜK BİR ŞANS”
AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Hilmi Güler’in Ordu için büyük bir şans olduğunu, hem Fatsa’nın hem de Ordu’nun hizmet yolculuğunda altın çağını yaşacağını belirtti.
Kibar, açıklamasına şöyle devam etti:
“Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr.Hilmi Güler, Ordu için çok büyük bir şans.Ordu Milletvekilliği, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı gibi çok önemli bir görevi iki dönem ifa etmiş biridir. Ülkemize ve ilimize yapılan yatırımlarla katkı sağlamıştır. Ulusal ve uluslararası ticari ve finans kuruluşlarında aldığı üst düzey görevlerle halen ülkemizi temsil etmektedir. Her şeyden önemlisi AK Partimizin kurucuları arasında yer alarak, liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sadık bir yol arkadaşlığı yapmıştır.
Tüm bunların hepsini değerlendirdiğimiz de Hilmi bey’in Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığında ilimiz ve ilçemizin yatırımlarda ve hizmetlerde altın çağını yaşayacağına yürekten inanıyorum.”
 
“BİR OY ŞAHSIMA, BİR OY DA HİLMİ BEY’E İSTİYORUM”
Vatandaşların Pazar günü oy kullanırken Fatsa Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesini ayırmaması gerektiğini belirten İbrahim Etem Kibar hem şahsı hem de Hilmi Güler için oy istedi.
Kibar, “Belediyecilikte başarının üç tane sacayağı vardır. Birincisi Fatsa Belediyesi, ikincisi Büyükşehir Belediyesi, üçüncüsü ve en önemlisi de hükümetimizdir, Cumhur-başkanımızdır. O nedenle Fatsamızı geleceğe taşıyacak olan vizyon projelerimizin, sosyal belediyecilik ve çözüm üreten belediyecilik üzerine oluşturduğumuz projelerimizin daha çabuk ve daha başarılı bir şekilde hayata geçirilmesi için bizi birbirimizden ayırmayın. Sizlerden hem Fatsa Belediye Başkanlığı için şahsıma hem de Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Dr. Hilmi Güler’e destek istiyorum.Biz bir takımız, biz birlikte çalışacağız. Büyükşehir ile el ele çalışarak Fatsa için birlikte çok daha fazla hizmet yapacağımıza inanıyorum.Birlikten kuv-vet doğar cümlesinin tam olarak karşılığı da budur” dedi.
 
“FATSA YOLUNDAN ŞAŞMAZ. MÜHRÜ YANLIŞ 
YERE VURMAZ”
Açıklamasının son bölümünde Fatsalıların teveccühünün Cumhur İttifakı adaylarından yana olacağını belirten AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, Pazar akşamı seçim zaferini Fatsalı hemşehrileriyle birlikte kutlayacağını söyledi.
Kibar, "Ben hemşehrilerimize, aziz milletimize gönülden güveniyor, inanıyorum. 31 Mart Pazar günü sandığa gittiğinde Cumhur ittifakının adaylarına, şahsıma, Himi bey’e ve meclis üyesi adayı arkadaşlarımıza en üst düzeyde destek verecek ve sandıkları patlatacaklar. Çünkü Fatsa yolundan şaşmaz. Mührü yanlış vurmaz. Hilmi Güler ve İbrahim Etem Kibar varken, başka adres aramaz. Fatsa vefalıdır, bizi yarı yolda bırakmaz.
Bizler o gün bir olacağız, beraber olacağız, iri olacağız, diri olacağız, birlikte Fatsa, birlikte Ordu olacağız. Allahın izniyle 31 Mart akşamı yeni bir seçim zaferini hep birlikte kutlayacağız. AK Partinin hizmet bayrağını dalgalandırmayı sürdü-receğiz. Fatsa’da AK Belediyeciliğin hizmetlerini daha da büyüterek devam ettireceğiz. Fatsamızı göze ve gönüllere hitap edecek bir kimliğe hep birlikte kavuşturmak için çalışacağız. Gönül belediyeciliği için tüm takım arkadaşlarımız ile birlikte milletimizin hizmetinde olacağız” şeklinde konuştu.
“SÖZ 
VERİYORUM..!”
Kibar, seçilmesi halinde bütün Fatsalıların gurur duyacağı bir belediye başkanı olacağını belirterek açıklamasını şöyle tamamladı:
“Sizlere en kalbi duygularımla söz veriyorum. Bir evladınız, bir kardeşiniz, bir ağabeyiniz olarak her zaman gurur duyacağınız bir belediye başkanı olacağım. Hiç bir ayrım yapmaksızın herkesin belediye başkanı olacağım. Sizlere güveniyor, bir kez daha şahsıma, Hilmi bey’e ve arkadaşlarıma destek istiyor, hayır dualarınızı bizlerden eksik etmemenizi rica ediyorum. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerin, Fatsa’mız Ordu’muz için, ülkemiz ve aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Rabbim bizleri mahcup etmesin, yar ve yardımcımız olsun.”
 
Son Güncelleme: Çarşamba, 27 Mart 2019 09:26

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde