23 Temmuz 2024

TORUN VE DERVİŞOĞLU FATSA’DA

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ile İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili, hemşehrimiz Musavat Dervişoğlu Fatsa’da CHP Seçim Koordinasyon merkezi açılışında CHP ve İyi Parti seçmenleriyle buluştu.
İki Genel Başkan Yardımcısının bir arada olması Fatsa’daki CHP - İYİ Parti ittifakına güç kattı.
Her iki genel Başkan da konuşmalarında genel ve yerel siyasete dair görüşlerini açıklayarak Milliet ittifakı Belediye Başkan adayı Ahmet Canbaz’a destek olmak için Fatsa’da olduklarını açıkladılar.  
 
ADIGÜZEL: “İNŞALLAH ŞİMDİ DE KENTİNİZİ EMANET EDERSİNİZ” 
İlk olarak bir konuşma gerçekleştiren CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Adıgüzel; “Bu bir yerel seçimdir. Biz bu seçinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yarışmıyoruz. Ben Hem Cumhuriyet Halk Partililerden, hem İyi Partililerden, hem Milliyetçi Hareket Partililerden hem de AK Partililerden oy istiyorum. İyi Parti ve CHP ittifakı kişiler üzerinden değil memleket meselesi üzerindendir. O yüzden adını millet ittifakı koyduk. Ben yılladır sizlere doktorluk görevimde hizmet ettim. Çocuklarınızı emanet ettiniz, eşinizi emanet ettiniz, analarınızı emanet ettiniz, kendinizi emanet ettiniz. İnşallah şimdi de kentinizi emanet edersiniz” dedi. 
DERVİŞOĞLU; “TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK DERDİ KAYNAMAYAN TENCEREDİR” 
Bu yerel seçimde hemşerilerimden destek bekliyoruz diyen İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İYİ Parti İzmir Milletvekili, hemşerimiz Müsavat Dervişoğlu; “ Öncelikle büyüdüğüm serpildiğim adam olmayı öğrendiğim topraklara selam olsun. Bu daracık sokakta geçti çocukluğum. Rahmetli babamın yazıhanesi buralardaydı. Türkiye’nin neresinde olursam olayım sizden aldığım güç, sizden aldığım destekle yolculuğumu sürdürüyorum. Sizin bir kardeşiniz olmaktan gurur duyuyorum. Sağcı solcu ettiler bizi birbirimizle dövüştük. Türkiye’nin hala belirli yerlerinde farklı sebeplerinden kavgalar sürüyor. Ben Fatsa ile gurur duyuyorum. Fatsa’yı dolaşın bir tane vatan haini bulamazsınız. Cumhuriyet Halk Partisinin bayraklarıyla İyi Partinin bayrakları bir arada sallanmaktadır. Bizi bir araya milletin emriyle geldik. Bu yaptığımız iş birliği Türkiye’nin her yerinde sosyal barış için çok önemlidir. Karşımızda ekonomik değerleri üst düzeyde bir siyasi güç var. Bizi, ilimle irfanla siyaset yapmaya çalışan iki güzide partiyi imkanlarıyla önümüzü kesmeye gayret gösteriyorlar. Türkiye’nin en büyük derdi kaynamayan tenceredir. Kasaplarla manavlar neredeyse kuyumcu dükkânlarına dönüşmüş. Üretemiyoruz, tüketen bir millet halini aldık. Bu yerel seçimde destekleriniz ile bu iktidara bir ders vereceğiz. 
 
TORUN: “MUTFAKTA YANGIN VAR” 
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı, CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun ise yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; “Öncelikle sizlerle bir arada olmaktan son derece mutlu olduğumu dile getirmek istiyorum. Hepimiz içinde olduğumuz durumun farkındayız. Mutfakta yangın var. Her geçen günde yangın hepimizi sarıyor. Birilerinin derdi hala bizi ayrıştırmak ve ötekileştirmektir. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, neyi söylerlerse söylesinler asla ayrışmayacağız. Onlar kendi ittifaklarına Cumhur ittifakı dediler. Bizler de milletle birlikte olduğumuz için millet ittifakı diyoruz. Siz ne derseniz deyin biz bir milletiz ve birlik beraberlik içerisinde olacağız. Bu yerel seçimde desteklerinizi bekliyoruz” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde