23 Temmuz 2024

HER ZAMAN HALKIN İÇİNDE HALKLA İÇ İÇE

  • PDF
Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Akot, aday olduğu günden bu yana Fatsalılarla kucaklaşmaya, onların dertlerini dinleyip çözüm üretmeye ve yepyeni projeleri anlatmaya devam ediyor.Belediye başkan adayı olduğu günden bugüne yediden yetmişe tüm Fatsalılarla bir araya gelen, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan adayı Hüseyin Akot, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmet etmeye talibiz. 
Tek arzumuz var. O da Fatsalıların daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.
 
“YEPYENİ PROJELER ÜRETMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
 
“Fatsa’yı kültürün, tekstilin, sporun, ekonominin, huzurun ve konforun cazibe merkezi haline getirmek için ekip arkadaşlarımız ile bütün mesaimizi yepyeni projeler üretmek için harcıyoruz” diyen Başkan adayı Akot, "Hiçbir Fatsalı kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum. 
Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir çivi batsa bundan en çok ben rahatsız olurum. Bizim prensimiz bu" ifadelerini kullandı.
 
HÜSEYİN AKOT: HALKIMIN HİZMETKARI OLMAK EN BÜYÜK MUTLULUĞUM
 
Dernekleri, STK’ları, camileri ve esnafı da ziyaret eden Akot, “Biz her daim halkımızın içinde olmak durumundayız. Benim vatandaşımın bir sıkıntısı varken, ben rahat edemem, rahat uyuyamam. Fatsa halkının hizmetkarı olmak benim en büyük mutluluğum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde