23 Temmuz 2024

“HERKESİ KUCAKLAYAN BİR ANLAYIŞLA FATSA’YI YÖNETMEYE TALİP OLDUK”

  • PDF
AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ve parti yöneticileri gazetemizi ziyaret ettiler.
Seçim çalışmaları kapsamında yerel basın ziyaretlerini gerçek-leştirdiklerini ifade eden Başkan Adayı Kibar, seçim kampanyası hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.
24 Haziran seçimlerinde Cumhur İttifakının ilçemizde aldığı %64’lük bir oy oranı vardı ve bu oy oranını daha yukarılara taşımayı hedefliyoruz diyen Fatsa Belediye Başkan Adayı Etem Kibar, Fatsa için önemli projeleri olduğunun da altını çizdi.
Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar sözlerini şu ifadelerle sürdürdü; “Memleketle ilgili olan hayallerimiz, projelerimiz ve gerek oluşturulacak meclis listesiyle birlikte Fatsa’da her kesime hitap edebilecek bir yönetim oluşturmayı hedefliyoruz. Ardından projelerimizin tanıtımına geçeceğiz.  Herkesi kucaklayan bir anlayışla Fatsa’yı yönetmeye talip olduk. Saha çalışmalarımız devam ediyor. 
Her fırsatta hemşerilerimizle kucak-laşıyor hasbihal ediyoruz. Sloganımız zaten gönül belediyeciliği ve bizlerde gönüllere dokunmaya çalışıyoruz. Kampanyayı en gürültüsüz şekilde sonlandıracağız” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde