23 Temmuz 2024

SAADET PARTİSİ FATSA BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN AKOT; “DERDİMİZ NE KOLTUK SAHİBİ OLMAK, NE UNVAN SAHİBİ OLMAK”

  • PDF
Saadet Partisi Fatsa Belediye Başkan adayı Hüseyin Akot Aday gösterilmesinin ardından seçim çalışmalarına hızlı başladı. Akot, sabah erken saatlerde başladığı çalışmalarını gece geç saatlere kadar sürdürüyor.
 
-ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ
 
Esnaf ve gençlerle bir araya gelen Akot, 31 Mart'a kadar, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmayacaklarını vur-guladı. Akot, "Sayın Genel Başkanımız benim Fatsa Belediye Başkanlığı için adaylığımı uygun gördüler. Ben de hem Genel başkanımıza hem de ilçe halkımızın güvenine layık olmak için var gücümle çalışacağım. Biz belediye başkanlığını sadece günü kurtarmak için değil, ilçemizi geleceğe hazırlama vizyonuna talip olmak için istedik. Bu anlamda çalışmalarımızı da buna göre şekillendiriyoruz. Beni bu göreve layık gören Genel Başkanımıza, genel merkezimize, il teşkilatımıza, ilçe teşkilatımıza ve Fatsa halkına da çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
FATSA'YI ORDU’NUN EN MODERN İLÇESİ HALİNE GETİRECEĞİZ
 
Fatsa'yı Ordu’nun en modern ilçesi haline getirmek için canla başla el birliği ile çalışmaya devam edeceklerini dile getiren Hüseyin Akot, belediye başkanı olması durumunda katılımcı, sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceklerini ve herkese aynı mesafede olacaklarını kaydederek, şöyle devam etti: "İnşallah Fatsa halkımızın güvenine mahzar olmaya çalışacağız. Kimseyi ötekileştirmeden herkesi aynı muhabbetle kucaklayacağız. Yapaca-ğımız her çalışmada her kesimin, mahallenin ve tüm sivil toplum kuruluşlarının fikrini alacağız. İlçemizi gençlerimiz, kadınlarımız, yaşlılarımız, esnafımız yani toplumun tüm kesimlerinin katılımı ile birlikte yöneteceğiz. Belediye başkanlığımız süresi içerisinde ekonomi, şehircilik, imar, ulaşım, tanıtım, turizm, yeşil çevre, sosyal kültürel ve sağlık projelerini yeniden ele alarak hızla ilçe halkımızın hizmetine sunacağız. Özellikle istihdama ve yatırımcılara yönelik iş adamlarımıza, girişim-cilerimize yönelik iş geliştirme, çeşitlendirme ve geliştirdikleri projelerin desteklenmesini sağla-yacağız. İlçemizde işsizliğin azaltılması için istihdama yönelik projelerden turizm, sanayi ve tarıma yönelik yatırımların teşvik edilmesini ve desteklenmesini sağlayacağız. Şeffaf yönetim ve katılımcı belediyecilik anlayışını inşallah ilçemizde yerleştireceğiz."
 
DERDİMİZ NE KOLTUK SAHİBİ OLMAK, NE UNVAN SAHİBİ OLMAK
 
Başkan adayı Hüseyin Akot, "Derdimiz ne koltuk sahibi olmak, ne unvan sahibi olmak ne de başka bir dünyevi menfaat değil. Derdimiz Milligörüş belediyeciliği anlayışında ilçemize yönelik hizmet çıtasını bir nebze daha yukarıya taşıyabilmek. İlçemizi elimizden geldiğince sıralamada en gelişmiş şehirlerarasında yukarı taşımak olacak" ifadesini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde