23 Temmuz 2024

FATBO BAŞKANI FEYZİ; “BİRLİK VE BERABERLİK ÖRNEĞİ SERGİLEYECEĞİZ”

  • PDF
Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Feyzi gazetemizi ziyaret etti. Ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan Başkan Ali Feyzi, geçtiğimiz günlerde oda başkanları ve AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar ile Numan Kurtulmuş’a yaptıkları ziyaret hakkında da bilgi verdi.
Bizlerle birlikte yola çıkan, birlik ve beraberlik fotoğrafımızı kazandıran, Oda Başkanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarımıza teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Başkan Ali Feyzi, Fatsa adına birlik ve beraberliklerini sürdüreceklerinin de sinyallerini verdi.
Başkan Ali Feyzi şu açıklamalarda bulundu: “Hükümetimizin ikinci adamı, AK Parti Genel Başkan Vekili hemşerimiz Numan Kurtulmuş’u ziyaret ettik. Kendilerine Fatsa’mızın selamını ilettik. Ülkemizin en büyük gündemi seçimler ile ilgili istişarelerde bulunduk. Aslında bana göre ülkemizin en büyük gündemi ekonomidir. Biz kendisine ekonomi ile ilgili, kendisinin de bildiği, finansmana ulaşmaktaki yaşadığımız dertlerimizi anlattık. Faizlerin yüksekliğinden bahsettik. Asgari ücretin artması işçiler açısından mutluluk vericidir. Ama ekonomik sıkıntının olduğu süreçte girdi maliyetlerinin arttığı, kar maliyetlerinin azaldığı dönemde sıkıntıya düşen iş yerlerinin sayısının hızlar arttığını belittik. Bunlara karşılık önlem alınması gerektiğine vurgu yaptık. Kendisine de bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan ötürü teşekkür ediyoruz. Konunun takipçisi olduğunu ve ivedilikle çözüme kavuşturulması gerektiğini ifade etti. Çok doyurucu ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Bizler de Oda Başkanlarıyla birlikte şehrimiz için neler yapabiliriz diye istişarelerde bulunduk. Çok verimli bir toplantı oldu. Bu birlik ve beraberliğimizin Fatsa için devam etmesini istiyoruz” dedi.
 Önümüzde gerçekleşecek olan yerel seçimlerin Fatsa için hayırlı olmasını diliyoruz diyen Başkan Ali Feyzi; “ İbrahim Etem Kibar kardeşimiz çok kısa bir süre önce Fatsa Ziraat Odası Başkanıydı. Bizim oda başkanları olarak siyaseti yönlendirme ve müdahale etme gibi bir niyetimiz yok. Biz Fatsa’mız için varız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Sayın Etem Kibar’ı belediye başkanı adayı olarak gösterdi. Bundan sonra da Fatsa’yı sahipsiz bırakmamak adına mücadelede bulunacağız. Doğru yapılanların yanında olacağız. Fatsa’mızın kaybetmeye niyeti yoktur. Emsalindeki şehirlerden son dönemlerde geri kalan Fatsa ilçemizi güzel noktalara taşımaya çalışacağız. Birlik ve beraberlik örneği sergileyeceğiz. Fatsa ilçemiz adaletli, dürüst ve çalışkan bir yönetimle bu açığı kapatacaktır” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde