23 Temmuz 2024

SÜHA TOPLOĞLU’NDAN ADAYLARA ÇAĞRI

  • PDF
İlçemiz iş adamlarından ve siyasetçilerinden Süha Topaloğlu Fatsa Belediye Başkan Adaylarına gazetemiz aracılığıyla çağrıda bulundu.
Harikalar diyarı projesinin Fatsa için çok önemli bir proje olduğuna dikkat çeken Süha Toploğlu, önümüzdeki dönemde bu projenin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.
Süha Topaloğlu yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Geçtiğimiz dönem, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın Evkaf mahallesinde bulunan 300 dönümlük eski çöp alanının olduğu alana projelendirdiği bir Harikalar Diyarı projesi vardı. Bu seneye yetişecekti ama projeyle ilgili hiçbir gelişme olmadı. Betonlaşan Fatsa’da önümüzdeki dönem için yapılması öncelikli olması gereken proje Harikalar Diyarı projesidir. Şu ana kadar gördüğümüz Fatsa Belediye başkanı Adaylarının vaatlerinde ben böyle bir projenin devamına rastlamadım. Bir Fatsalı olarak, gittikçe betonlaşan bir Fatsa için en önemli gördüğüm projelerin başında Harikalar Diyarı geliyor. Bir takım duyumlarımız var. Buraya bir takım kamu alanları, kamu birimleri yerleşeceği yönünde duyumlarımız var. Öyleyse yeşil alana ihtiyacı olan Fatsa’ya çok büyük bir kötülük yapmış olurlar. Modern şehirler kişi başına düşen yeşil alanlarla ölçülüyor. Bu nedenle bu konuyu bütün Belediye Başkan Adaylarının gündemine almasını istiyorum. En azından buranın AK Parti’nin gündeminde olan millet bahçesi olarak kullanılması gerekiyor. Bu projeyi diri tutsunlar ve Fatsa’ya muhakkak kazandırsınlar. Fatsa’nın soluk alacak tek projesi budur. Orada spor salonları, yürüyüş alanları, havuzlar, kütüphane, restoran ve hatta belediyenin gücü yetiyorsa içinde küçük bir hayvanat bahçesi olmalıdır. Fatsa’nın bir çevre yolu projesi vardı, sahip çıkamadık. Bu projeyi de kaybetmek istemiyoruz” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde