23 Temmuz 2024

MHP ÇAMAŞ'TAN START VERDİ

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi, Ordu'da seçim çalışmalarına Milletvekili Cemal Enginyurt, İl Başkanı Köksal Yılmaz ve ilçe başkanlarının katılımıyla Çamaş'tan başladı.
Büyükşehir ve 17 ilçede aday çıkarmayacaklarını hatırlatan Enginyurt, Çamaş ve İkizce ilçelerinde ise MHP'nin aday çıkardığını ve Cumhur İttifakı gereği  Ak Parti'nin destek vereceğini dile getirdi.
"Ayparçası, İttifak adayıdır"
Çamaş'ı tekrar ayağa kaldıracak bir aday gösterdiklerini söyleyen Enginyurt; "Mahmut Ayparçası, MHP'nin belediye başkan adayı değil. 
Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi Cumhur İttifakı'nın ortak adayıdır. Yani Mahmut Ayparçası, Ak Parti ile MHP'nin kısacası Çamaş'ın dayıdır. Bizim sevdamız millet, bizim sevdamız Ordu. Biz Ordu'ya hizmet aşkıyla dolu insanlarla yola gireceğiz dedik. Çamaş'ta 3 tane aday adayımız vardı. 3 adayımız da Ak Parti ve MHP'nin oylarıyla kazanırdı. Ama bizim derdimiz belediye başkanlığını kazanmak gibi bir ego değildi. Bizim derdimiz, göç eden Çamaşlıyı geri getirecek, Çamaş'ı ayağa kaldıracak, kul hakkı yemeyecek, milletin emrinde olacak birisini seçmekti. Öyle bir aday göstermeliydik ki, Çamaşlılar bize nefsinin adamı değil, halkın hizmetkarı demeliydi. Mahmut Ayparçası, bir adım öne geçtiği için aday olarak gösterdik." dedi.
"Gurbetteki Çamaşlılar geri gelecek"
Çamaş'tan göçen vatandaşları geri getirmek için çalışacaklarını aktaran Enginyurt; "CHP ve İYİ Partililere oy verenler, gelin Çamaş'tan öyle bir ses verelim ki, bütün Türkiye Çamaş diye bir ilçenin varlığından haberi olsun. Buradaki birlikteliğe Türkiye'nin ihtiyacı var. 
Biz Çamaş'a belediyelerimiz ülkücü olsun diye adam seçmiyoruz, adaletli olan adam arıyoruz. Mahmut Ayparçası, 31 Mart'ta sizin de desteğinizle belediye başkanı olacak. Bizim derdimiz İstanbul'daki Çamaşlıyı geri getirmek. Çamaş'ın çocuklarını, gurbetten alıp tekrar Çamaş sokaklarında dolaşır hale getireceğiz." şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde