23 Temmuz 2024

AK PARTİ’DEN FATSA’DA GÖVDE GÖSTERİSİ

  • PDF
Ak Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Ethem Kibar  yoğun katılım eşliğinde bir basın açıklaması düzenledi.
AK Parti ilçe binasında gerçekleşen toplantıya basın mensuplarının yanı sıra, AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel ve çok sayıda partili, partisiz vatandaşlar katıldı.
Açılış konuşmasını yapan AK Parti Fatsa İlçe Başkanı İsa Yüksel’den sonra, Fatsa Belediye Başkanı Muharrem Aktepe kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı veren Muharrem Aktepe, “ Adayımız Sayın Ethem Kibar’a başarılar diliyorum” dedi. 
ERGÜN TAŞÇI; “HEP BİKRİKTE FATSA’YIZ”
AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı ise yaptığı konuşmada: “Bugün Rabbimize ve onun yarattıklarına hizmet için yeni bir yolculuğa hazırlanıyoruz.
17 yıllık Ak Parti iktidarımızda bize her defasında yeni başlangıçlar, yeni sayfalar açma fırsatı veren Rabbimize hamd ediyoruz.
Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolculukta ayaklarımızı doğruluk üzerine sabit kılsın. Hayır işlerimizi kolaylaştırsın. Kibirden, hasetten muhafaza eylesin. Bizi haksızlıktan, adaletsizlikten, zulümden beri eylesin.
Adını “Gönül Belediyeciliği” koydu-ğumuz bu dönemde gönül sınırlarımızın hududu olmayacak.
Efendiliğe değil, millete hizmetkar olmak, hizmetkarlığına talip olduğumuz milletimize layık olmak, bu uğurda geceli-gündüzlü çalışmak için hep bikrikte Fatsa’yız” dedi. 
“MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ” 
Cumhurbaşkanımız, AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensip ve takdirleriyle, Fatsa Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmış bulunmaktayım diyerek açıklamalarına başlayan AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar; “Bu onurlu görevi şahsıma tevdi eden; Fatsa’mıza ve aziz milletimize hizmet etme fırsatı veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Genel Merkezimizin değerli yöneticilerine, teveccüh gösteren siyasi büyüklerimize, milletvekillerimize, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler’e, tüm teşkilat mensuplarımıza, sevgili hemşerilerimize ve gönül dostlarımıza en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. İlçemize ve milletimize hizmet etme gayesiyle yola çıkan, birbirinden değerli aday adayı arkadaşlarıma kam-panyaları süresince gösterdikleri birlik, beraberlik, hoşgörü, saygı ve kardeşlik için teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Bugünden itibaren yine aynı duygularla, kol kola, omuz omuza partimizin, cumhur ittifakının seçim zaferi için, milletimize hizmet için birlikte çalışacağız” dedi. 
KİBAR: “FATSA TARİHİNİN EN YÜKSEK OY ORANINI ELDE
 ETMEK İÇİN GECE GÜNDÜZ DUR DURAK BİLMEDEN ÇALIŞACAĞIZ”
 
Fatsa Belediye Başkan Adayı İbrahim Ethem Kibar açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “Yaşadığımız bu güzel şehrin insanını, coğrafyasını, her gün ayak bastığımız toprağını, toplumsal değerlerini, geleneklerini, beklentilerini çok iyi biliyorum. Bu nedenle Fatsa gibi bir şehrin sorumluluğunun ne kadar ağır olduğunun bilinci içerisindeyim. Şehir huzurdur… Şehrin kalbi, mutlak insandır…     Hiç kimsenin dışlanmadığı, kimsenin ötekileştirilmediği, kimsenin kendini ikinci sınıf vatandaş hissetmediği, yaşam tarzlarına saygı gösterilen, fikirlere, inançlara, milli ve manevi değerlerimize hoşgörü gösterilen kardeşliğin adı olan bir Fatsa için çalışmaya devam edeceğiz. Cumhurbaş-kanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gönül Belediyeciliği düsturu ile Ordu Milletvekillerimiz, Ordu Büyükşehir Başkanı Adayımız Sayın Mehmet Hilmi Güler başta olmak üzere; İl teşkilatımız, Fatsa İlçe teşkilatımız, Meclis üyelerimiz,  Kadın kollarımız, gençlik kollarımız, mahalle sorumlularımızla el ele, gönül gönüle, omuz omuza Fatsa tarihinin en yüksek oy oranını elde etmek için gece gündüz dur durak bilmeden çalışacağız” dedi. 
“HİÇBİR VATANDAŞIMIZIN HAKLI
TALEPLERİ GERİ ÇEVRİLMEYECEK”
 
Kibar; “Biz biliyoruz ki; insanların mutluluğu şehrin sokaklarına yansır. Bu nedenle şehri imar etmek, gönüllere değer vermek, insanı sevmek, önemsemek ve hürmet etmek bizim düsturumuzdur. Biz Fatsa’nın geleceğini planlamak ve yenilemek iddiasındayız. Bu yüzden herkesin katkıda bulunacağı birlikte yöneteceğimiz bir belediyeciliği inşa etme kararlılığındayız. İnşallah biz göreve gelirsek, bizim görev yapacağımız süre içerisinde hiçbir vatandaşımızın haklı talepleri geri çevrilmeyecek, haksız taleplerin hiç birisine ise geçit  verilmeyecektir. Beşikteki bebekten -  gencine, engellilerimize, ev hanımlarımızdan– yaşlıla-rımıza kadar herkes ile yakından ilgileneceğiz… Bizim kültürümüzde yaşlanmak, başlanmaktır. Bu nedenle yaşlılarımızın ellerini öper, başımıza koyarız. Onlar tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatır, bize rehberlik yaparlar. AK Partinin hizmet bayrağını dalgalandırmayı sürdüreceğiz. Ordu’da, Fatsa’da AK Belediyeciliğin hizmetlerini daha da büyüterek devam ettireceğiz. Çünkü niyetimiz hayır, akıbetimiz de hayır olacaktır inşallah. Gönül belediyeciliğinde atacak olduğumuz her adım bizi vatandaşımızla daha da yakınlaştıracak, onların takdiri ve olurları ile daha da azimli olacak ve daha fazla şevkle çalışmamıza vesile olacaktır. Biz biliyoruz ki; doğru olduğumuzda, dik durduğumuzda, hakkı savunduğumuzda ve adaletli olduğumuzda vatandaşımız hep bizimle birlikte olacaktır. Ya bir selam ile ya da uzaktan bir dua ile gönül kapılarını bize açacak ve bize destek olacaklardır” dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde