23 Temmuz 2024

"Belediyenin yapamadığını CHP adayı Ahmet Canbaz yaptı"

  • PDF
Fatsa ilçesinde bulunan Kılıçlı mahallesi muhtarı Mülayim Kaya  mahallesinde ihtiyaç duyulan bir sorun için muhtarlarla yaptığı toplantıda, CHP Fatsa belediye başkan adayı Ahmet Canbaz' dan bir konuda yardımcı olmasını istedi.
Mahallesinde bir kaç yerde menfez çalışmaları yapılması gerektiğini ve bunu Fatsa belediyesi yetkililerine ilettiğini ancak bir türlü çözemedigini anlattı. 
Bunun üzerine CHP Fatsa belediye başkan adayı Ahmet Canbaz ne kadar olursa olsun yardım edeceğini söyledi.
Gerekli olan boru ve malzemeler ile iş makinaları sağlanınca menfezler yapıldı.
İş bitiminde Kılıçlı mahallesi muhtarı Mülayim Kaya, teşekkür etmek ve yapılan hizmeti göstermek için CHP heyetini mahallesine çağırdı. 
CHP Fatsa ilçe başkanı Murat İnanlı beraberinde Fatsa belediye başkan adayı Ahmet Canbaz ile birlikte Kılıçlı mahallesine gidildi.
Muhtar Mülayim Kaya " Kılıçlı mahallesine hoş geldiniz, 5 yıl önce grup yolu olarak tabir edilen yolun yapımında Fatsa belediyesine defalarca gitmeme rağmen 5-6 tane boruyu istedim, alamadım.
Bu köy için kim taş üstüne taş koyarsa ona ben minnettarım. 
Ben Fatsa belediyesinden 4 tane boruyu alamadım.
CHP Fatsa belediye başkan adayı Ahmet Canbaz'a teşekkür ederim. Muhtarlarla yaptığı istişare toplantısında, biz muhtarız her partinin çağrılan toplantısına gideriz. Sağ olsun kendisine teşekkür ederim. Benim 4 tane boruyu kendi parasıyla aldı. Benim köyüme hizmet yaptı. Böyle bir işi yani Fatsa belediyesinin yapamadığını CHP belediye başkan adayı Ahmet Canbaz yaptı. Kendisine ve ekibine teşekkürler ediyorum." Diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde