23 Temmuz 2024

BEYTULLAH GEÇTAN: “AYBASTI HİZMET ÇITASINI YÜKSELTECEKTİR”

  • PDF
AK Parti Aybastı Belediye başkan adaylığına Beytullah Geçtan getirildi.
Uzun yıllar eğitim camiasında çalışan Geçtan, 31 Mart seçimlerinde AK Partinin Aybastı belediye başkan adayı olarak yarışacak. 
Fatsa Milli Eğitim şube müdürlüğü görevinden istifa ederek aday adayı olan Beytullah Geçtan, 20 Ocak günü yapılan aday tanıtım toplantısında Aybastı adayı olarak açıklandı.
Adaylığının açıklan-masından sonra AK Parti Aybastı ilçe başkanı Fazlı Eren ve parti yöneticisi Mustafa Hacıköleoğlu ile birlikte  Aybastı belediye başkanı İzzet Gündoğar’ı makamında ziyaret eden Geçtan, aynı gün aday adayı olan Salih Çelebi’yi de ziyaret etti.
Bu ziyaretlerde birlik beraberlik mesajı veren Beytullah Geçtan, Aybastı’da da uzun yıllar milli eğitim camiasında çalışmış bir kişilik. 
Milli eğitim alanında Aybastı’ya da ciddi hizmetler kazandıran ve bu çalışmalarını yerel yönetimlere taşıyacağını belirten Geçtan; “Aybastı benim memleketim. Sorunlarını ve beklentilerini biliyorum. Bu sorunlara çözüm bulmak seçildiğim andan itibaren benim görevim olacak. Aybastı halkıyla birlikte beklentilere çözüm üreteceğiz. Hiçbir vatandaşımın şüphesi olmasın ki; Aybastı daima ileri gidecek. Hizmet çıtasını yükseltecektir. Şahsımı aday gösteren başta cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanımız, milletvekillerimiz, il ve ilçe teşkilatlarımıza teşekkür ederim” dedi. 
YENİHABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde