23 Temmuz 2024

CHP BAŞKAN ADAYI AHMET CANBAZ ÜLKÜCÜ GENÇLiK iLE BULUŞTU

  • PDF
CHP Fatsa belediye başkan adayı Ahmet Canbaz ülkücü gençlik ile buluştu.
 
Ahmet Canbaz, siyasi faaliyetleri içinde ezber bozmaya devam ediyor. Fatsa da ülkücü gençlik tarafından istenen görüşmeye evet diyerek, kahvaltıda buluştular. Samimi bir ortamda geçen buluşmada konuşan Canbaz; "Siyasi görüş gözetmeksizin, Fatsamızın her kesimiyle, tüm değerleriyle, genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla bir araya geliyor, acılarını ve sevinçlerini paylaşıyor, dertlerini dinliyor, dilek ve temennilerini not ediyor, çözüm yollarımız ve projelerimizden bahsediyoruz.
 
Hiç yorulmadan yolumuza devam ediyor, gönülleri kazanıyoruz. İnandık.  Birlikte başaracağız." Konuşmasının sonunda " 
 
MESELE NE CHP NE MHP NE AKP NE SAADET PARTİSİ NE İYİ PARTİ MESELESİDİR. MESELE MEMLEKET MESELESİDİR. BU KONUDA BİZE DESTEK VEREN BİZİMLE BİRLİKTE OLAN YİĞİT ÜLKÜCÜ KARDEŞLERİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. " Dedi...
Yoğun çalışma temposu içinde günü ve akşamları boş geçirmeyen Canbaz ile CHP Fatsa ilçe başkanı Murat İnanlı beraberinde bulunan heyet Evkaf mahallesinda esnaf ile kahvene gezisi yaptı. Akşamları Kurtuluş mahallesinde bir siteyi ziyaret edip site sakinleri ile sohbet edip projelerini açıkladı.
 Yine Evkaf mahallesinde site sakinleri ile buluşan avukat Ahmet Canbaz vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandı. Tüm çalışmaların bir program dahilinde ve seçmene dönük bilgi aktarımı proje tanıtımı ile katılımcılığı sağlamak için yapıldığını söyledi.
YENİHABER 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde