23 Temmuz 2024

“PLANLADIK, PROGRAMLADIK, PROJELENDİRDİK, HAZIRIZ”

  • PDF
    Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı; “ Planladık, programladık, projelendirdik ve göreve hazırız” dedi.
Başkan Murat İnanlı yaptığı açıklamada; “Cumhuriyet Halk Partisi ilçe yönetimi olarak biz yola ilk çıktığımız günden beri yaklaşık 4 senedir aklımızda tek hedef oldu. O da 15 yıldır süre gelen basiretsiz belediye yönetimindeki Fatsa’mızı kurtarmak ve Fatsa’yı hak ettiği yere ve hak ettiği hizmete kavuşturmak oldu. Bu doğrultuda hiç durmadan Fatsa’mızın sorunlarını dile getirdik ve çözüm yollarını önerdik. Ve yine 4 yıldır sanki yarın seçim varmış gibi çalıştık. Ve yine bu doğrultuda hiçbir zaman hiçbir siyasi görüş gözetmeksizin Fatsa’mızın tüm değerleriyle,  genciyle,  yaşlısıyla, kadınıyla, çocuğuyla tüm kesimlerini kucaklamaya gayret sarfettik. Bu dönemde her şeyi planladık, programladık ve projelendirdik. Hazırız.
     Son 4 aydır adayımız Ahmet Canbaz ile birlikte, toplumun çok daha geniş kesimlerine ulaşabilme becerimizi en üst seviyeye çıkardık. Yine bu dönemde adayımız Ahmet Canbazın beşeri ilişkileri vasıtasıyla adayımız, toplumun her kesimi tarafından taktir ve kabul görmüş, Fatsa belediye başkanlığı için çok önemli, kabul gören, güvenilir ve gittiği her yerde dikkatleri üzerine çeken bir aday haline gelmiştir.
 
DEMOKRASİ TARİHİ İÇİN KARA BİR LEKE, ASIL ÖNEMLİSİ FATSAMIZA VE FATSALIYA YAPILAN BÜYÜK BİR AYIP
    Adayımızla ilgili bilgi verirken, şu konuya da değinmeden geçeme-yeceğim. Ak parti Fatsa’da henüz bir Belediye Başkan Adayı çıkartmamışken MHP ilçe yönetimini ve adayını bir yıl önce ilan etmişken, MHP ilçe yönetimini ve adayını bu hizmet yarışından diskalifiye etmek siyaset ve demokrasi tarihine kara bir leke olarak yazılacaktır. Siyasi görüşümüzün farklı olması bu duruma sessiz kalacağımız anlamına gelmez.
 
FATSA İTTİFAKINI KURMALIYIZ
     Geldiğimiz son noktada mevcut belediye yönteminin ve mensubu bulunduğu partinin durumu ortadadır. Herkes son yıllarda Fatsa’mızın ne kadar kötü yönetildiğini görmekte ve buna artık bir dur demek için sırasını beklemekte. Ve ancak bizler Fatsa siyasetindeki hizmetkarlar olarak bu işi oluruna, akışına bırakmamak gibi bir sorumluluğumuz vardır. Bu nedenle geçmişten bu güne kadar ve şu anda siyasi hizmet yapan her birey elini taşın altına koymalı ve fatsa’mıza Fatsalının Belediyesini yani halkın belediyesini kazandırmak için sorumluluk alıp, bir araya gelerek Fatsa ittifakının da birleşmelidir.
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde