23 Temmuz 2024

FATSA YARDIM SEVENLER DERNEĞİ GAZETECİLERİ UNUTMADI

  • PDF
Fatsa Yardım Sevenler Derneği 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebetiyle dernek binasında basın mensuplarına bir yemek düzenledi.
Tüm gazeteci arkadaşlarımızın 10 Ocak çalışan gazeteciler günü kutlu olsun diyen Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç; “ Basın mensubu arkadaşlarımız bizler için önem arz etmektedir. Derneğimizin tüm faaliyetlerinde her zaman yanımızda oldunuz. Bizler ile kamuoyu arasında bir köprü görevi kurdular. Gönüllülük esasıyla yürüttüğümüz dernek çalışmalarımızda her zaman yanımızda olduğunuz için bu vesileyle sizlere bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Dünyanın en keyifli işi karşılıksız yardım vermektir, bir yarayı sarmaktır. 
Hiçbir çocuğumuz yoksulluk çekmesin, hiçbir aile ekonomik yetersizliğinden dolayı evladını eğitimsiz bırakmasın, her kötülüğün anası eğitimsizliktir. Türkiye Yardım Sevenler Derneği yapmış olduğu gönüllü çalışmalarıyla ülkemizin sosyal, toplumsal ve kültürel kalkınmasında aktif rol oynuyor. Sosyal yardım, eğitim ve çevre gibi konularda faaliyet gösteriyor. Toplum bilincini yükseltebilmenin birinciliği eğitimden geçiyor. Yaptığımız yardımların birinciliğini eğitime veriyoruz Fatsa şubemiz de yıllardır şeffaf, dürüst ve ilkeli bir şekilde ihtiyaç sahibi insanlara her alanda hizmet vermektedir. Aydın çağda, birbirini dinleyen, birbirini anlayan birbirini seven, ülkesini anlayan hoşgörülü bir neslin yetişmesi için çocuklarımızın gençlerimizin daima yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Gerçekten yorucu ve anlamlı bir görev sürdürüyoruz. 
Bu görevi sürdürürken de sizlerin bize verdiği destek şüphesizdir. Bir kez daha emeğinizden ötürü sizlere teşekkür ediyor, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününüzü kutluyorum” dedi. 
Yemeğin ardından gazetecilerle sohbet eden Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ve yönetim kurulu üyeleri gazetecilerle hatıra fotoğrafı çekinmeyi de ihmal etmediler. 
YENİ HABER 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde