23 Temmuz 2024

KAÇAK; “DUALARINIZI ALMAK İSTİYORUM”

  • PDF
Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetemizi ziyaret ettiler.
Ziyaretleri esnasında seçim çalışmalarına ilişkin açıklamalarda da bulunan Murat Kaçak, “İsmi en önce açıklanmış adaylardan biri olarak bu avantajı kullanmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızda da bunla ilgili bir kabul söz konusudur. Gittiğimiz her yerde Fatsa ilçemiz ile ilgili yapılanlardan dolayı yapan arkadaşlara teşekkür ediyoruz, yapılmayanları da kendi projelerimizin içinde gittiğimiz kesimlerde anlatıyoruz. Elbette gittiğimiz bazı noktalarda iktidar partisinin yöneticilerini eleştirsek de, aslında onların ne yapıp ne yapmadığıyla çok ilgilenmiyoruz. Kendi yapabileceklerimizi ortaya koyuyoruz. Bir teveccüh söz konusu ve bu bayrağı göğüsleyeceğimize inanı-yoruz. 25 tane projemiz şu anda hazır. Çok güzel bir dergi hazırladık. Bu projelerin süresi iki yıldır. İlk iki yılda yapacağımız bu projeler bizim vatandaşa verdiğimiz sözümüzdür. Daha sonraki iki yıl için bir 25 proje ve kalan 1 yıl içinde on proje tasarladık. Toplamda 60 realist proje ile vatandaşlarımıza söz vereceğiz” dedi.
Söz konusu AK Parti – MHP ittifaklara ilişkin “yerelde ittifak söz konusu olur mu? Fatsa bu ittifaklara dahil edilir mi? Sorusunu yönlendirdiğimiz Murat Kaçak; “ Bizim burada isteğimiz şudur. Memleketimiz için hangisi hayırlı olacaksa o olsun. Genel başkanımızın sözü sözümüzdür. Memleket menfaatine olacaksa bu ittifaklar tabi ki olsun. Hangi büyükşehirlerde aday çıkarmayacağımızı genel başkanımız açıkladı. Bekliyoruz. Süreç kendini gösterecektir. Ama benim şahsi kanaatim şudur. Ordu bunun dışında kalsın. Biz Ordu’da hem büyükşehirde hem de ilçelerde adaylarımızla çıkalım ve göğüs göğüsse yarışalım. Hemşerilerimin bana güvenmelerini istiyorum. Onların dualarını almak istiyorum” dedi. 
YENİ HABER
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde