23 Temmuz 2024

CHP ORDU’DA SEYİT TORUN’U İSTİYOR

  • PDF
İttifak adayı olarak eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in ismi konuşulurken, CHP il ve ilçe başkanları Ordu Büyükşehir için CHP Genel merkezinden Seyit Torun’u istedi.
Ordu’da “millet ittifakı” ile yerel seçime katılacak olan CHP ile İYİ Parti arasında görüşmeler ve aday arayışları sürerken, İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’in adı da gündemde yerini koruyor. Özellikle İYİ Parti kanadı Şahin’e sıcak bakıyor.
“Göreve hazırım”
Bu arada bir televizyon programına katılan İdris Naim Şahin de ittifak adayı olabileceğinin sinyalini verdi.  
“Her ne kadar bir siyasi parti ile bağlantım söz konusu olmasa da hayat devam ediyor.
 Her kesimle istişarelerim sürmektedir” diyen Şahin, kendisi adına yetkilendirilen bazı arkadaşlarının da partilerle görüşmelerini sürdür-düğünü açıkladı.
 
“Yeniden Ordu”
Şu an net bir açıklama yapmasının mümkün olmadığını da belirten Şahin, “Halkımızın beklentilerinin karşılanmasına yönelik önümüzdeki süreç kendini gösterecektir. Şuan için açıklama yapmam mümkün değildir. Eğer bir mutabakat sağlanır ise o mutabakat sonucu şu demektir. Yeniden Ordu.” Dedi.
 
Torun’a resmi teklif
Öte yandan CHP İl Başkanı Yusuf Furtun başkanlığında dün sabah Ankara’ya giden 19 ilçe başkanı ve bazı yöneticiler CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüler. CHP İl ve ilçe başkanları kamuoyunda Büyükşehir Belediye Başkanı adayının CHP Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun’un olması yönünde yoğun teveccüh ve beklenti olduğunu Kılıçdaroğlu’na resmen ileterek, Torun’u Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak istediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde