23 Temmuz 2024

“AK PARTİ’NİN YEREL YÖNETİCİLERİ FATSA’DA SINIFTA KALDILAR”

  • PDF
“VATANDAŞ İKTİDAR PARTİSİNİN YEREL YÖNETİCİLERİNDEN BIKMIŞ,
FATSA’YI DOĞRU YÖNETEMEYENLERE KARŞI OLDUKÇA TEPKİLİ”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak saha çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Seçmenle bire bir temas kurmaya, sohbet etmeye özen gösteren Murat Kaçak, bu girişimlerinin olumlu sonuçlar doğurduğunu ve seçmenin desteği ile yoluna devam ettiğini dile getiriyor.
Gazetemiz Sahibi Yavuz Selim Eser, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak ‘ı ziyaret etti.
Ziyareti esnasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Murat Kaçak, yaptıkları saha çalışmalarından yola çıkarak vatandaşın AK Parti’nin yerel yöneticilerine karşı çok fazla tepkili olduğunun altını çizdi.
Kalbinde Recep Tayyip Erdoğan sevgisi olan birçok AK Parti seçmeninin bu tepkiler neticesinde yerel seçimlerde şahsını destekleyeceğini ifade eden Kaçak, “Fatsa’da AK Parti’nin yerel yöneticileri sınıfta kalmıştır” açıklamasını yaptı. 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa Belediye Başkan Adayı Murat Kaçak yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı; “ Milliyetçi Hareket Partisinin liderinden kaynaklı seçmen kesiminde partiye büyük bir ilgi ve dönüş söz konusudur. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye büyük bir teveccüh var. 15 Temmuz sonrasında liderimizin ülkemiz adına koymuş olduğu tasarruf büyük bir karşılık buldu. Biz uzun zamandır siyaseten ve ticareten milletle iç içeyiz. Düğünde, bayramda, cenazede iyi ve kötü her zamanda iç içeyiz. Şahsıma da büyük bir ilgi var. Adaylığımın açıklan-masından sonra bu ilgi katlanarak arttı. Seçmen bu dönem bir değişiklik yapmak istiyoruz diyor. Bu dönem Fatsa’yı sevdiğimiz, çalışkan, bir tas çorbasını bizimle paylaşabilecek birine teslim etmek istiyoruz diyorlar. Üzerimizde bir mutabakat sağlanmış gibi ama tabi ki iktidar partisinin de adayı önemlidir. Orada da 15 tane aday adayı var. Aday yapılacak isim de ortaya bir şeyler koyacaktır” dedi. 
Ev gezilerimize hız kesmeden devam ediyoruz diyen Murat Kaçak; “ Şunu öncelikle söyleyeyim. Vatandaşlarımız iktidar partisinden bıkmışlar. Bu sözüm yanlış anlaşılmasın. Şunu söylemek istiyorum, iktidar partisini burada yerel yönetimlerde temsil eden yöneticilerden bıkmışlar. Fatsa’da iktidar partisini yönetenlere karşı vatandaşlarda inanılmaz bir tepki ve bıkkınlık var. İktidar partisi yerel yöneticilerinin memleketimizi doğru yönetemediğini, hizmet noktasında geri kaldığını ulaşılabilirlik noktasında iletişimin hiç mümkün olmadığını dile getiriyorlar. İnsanların siyaset anlayışı insanların sosyal yaşantısı  beni çok ilgilendirmiyor. Ben şuna bakıyorum, ben Milliyetçi Hareket Partisinin adayıyım. Ben insanların serzenişleriyle ilgili şunu söylüyorum. O arkadaşlarımızın ortaya koyduğu yönetme tarzı bu olabilir, ama benim tarzım bu değil. Bu yönetim sınıfta kalmış. Bu yönetimden ben de şikayetçi olduğum için bu göreve talip oldum. Bu şehri daha yaşanılabilir kılmak için elimi taşın altına koydum” dedi. 
“BİZE ÜYE OLANLARIN BÜYÜK BİR BÖLÜMÜNÜN AK PARTİ’DEN GELDİĞİNİ BİLİYORUZ”
“ Yaptığım üye kayıtlarının, siyasi partiye gönül verip istifa dilekçesiyle birlikte partimize gelenlerin büyük bir bölümü Adalet ve Kalkınma Partindendir” diyen Kaçak, bu durumun kendisini oldukça mutlu ettiğini ifade ediyor. “Bize üye olanların büyük bir bölümünün AK Parti’den geldiğini biliyoruz. Tabi ki diğer partilerden de var. Bu dönüşler bizi çok mutlu ediyor. 
Vatandaş diyor ki, Cumhurbaşkanımızı seçtik. Şimdi diyor ki, biz Fatsa’da bizi yönetecek bir belediye başkanı seçeceğiz. Önceden Cumhurbaşkanımızın işaret ettiği kimse ondan kaynaklı onun partisi seçiliyordu.  Aday tanımalarına gerek kalmıyordu. Ama artık bu sistem değişti. Seçmen evet ben AK Partiliyim, Sayın Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum, kendisine zaten otumu verdim ve şimdi döndüm sana inanıyorum diyor. 
Bizim Erdoğan’a olan sevgimizi ve 24 Haziran seçimlerinde oy istediğimizi biliyor. Bu bağlamda da bizleri destekliyor. Bunun en büyük sebebi Fatsa’daki yerel yöneticiler milletle kucaklaşma, millete hizmet etme konusunda sınıfta kaldılar. Vatandaştan uzak durdular. Yanına gelenlerle ilgilenmediler, vatandaşın derdiyle dertlenmediler. Biz Fatsa’da göreve geldiğimizde bütün eksiklikleri gidereceğimizi düşünüyoruz” dedi. 
Haber: 
Sümeyra Özcüre 
 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde