23 Temmuz 2024

CANBAZ; “ BENİMLE KOL KOLA YÜRÜYÜN”

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Canbaz’ın aday ve proje tanıtım toplantısı gerçekleşti.
Belediye Kültür Sarayında gerçekleşen toplantıya CHP Ordu Milletvekili Mustafa Adıgüzel ile CHP Ordu İli eski milletvekili İdris Yıldız’ın yanı sıra, partililer, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve siyasi parti temsilcileri de katıldı. 
 
CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı yaptığı açılış konuşmasında yerel seçimleri kazanmaları halinde nasıl bir belediye yönetimi sergileyeceklerini anlattı. Aday Ahmet Canbaz ise başkan olması halinde yapacağı hizmet ve projeleri paylaştı.
28 yıllık meslek hayatının tamamını Fatsa’da geçirdiğinin altını çizen Fatsa Belediye Başkan Adayı Ahmet Canbaz;  eğitim hayatı sürecinde yaşadığı ekonomik sıkıntılara da değindi. Bu bağlamda 219 öğrenciye eğitim bursu verdiğini de açıklayan Ahmet Canbaz, özel hayatıyla ilgili de paylaşımlarda bulundu.
 
Farklı siyasi görüşteki seçmenlerden de oy alabileceğini vurgulayan Ahmet Canbaz, Fatsa’da İyi Parti ve Saadet Partisi ile birlikte hareket edebileceklerinin de sinyallerini verdi. 
Dini ve etnik kimlik üzerinden emperyalistlerin yürüttüğü politikalara yenik düşmeyeceklerini ve kimseyi öteki-leştirmeyeceklerini ifade eden Canbaz, gerek belediyenin hizmetlerini ve gerekse de personel rejiminde partizanca davranmayacaklarının sözünü verdi. 
Sen yoksan bir eksiğiz, sen varsan birlikteyiz sloganıyla yola çıktıklarını ve Halkçı başkan olmak için kollarını sıvadığını belirten Canbaz, katılımcıların tamamına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Kültür Sarayındaki programın ardından partililer, teşkilat binasının açılışını gerçekleştirdiler. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde