23 Temmuz 2024

“HALKA HİZMET, HAKKA HİZMETTİR”

  • PDF
AK Parti Fatsa belediye başkan aday adayı Avukat Doğan Pehlivan gazetemizi ziyaret etti.
Ziyareti esnasında Fatsa belediye başkanlığı aday adaylığına ilişkin açıklamalarda bulunan Pehlivan, “Halka hizmet, hakka hizmettir. Biz bu yola Fatsa ve Fatsalıya hizmet etmek için çıktık” dedi.
“Cumhurbaşkanımızın talimatı net. Halkla birlikte olan, halkı dinleyen, üreten, çözüm bulan belediye başkanı profilini taşıdığıma inanıyorum.  Tek hedefimiz var. Fatsa kazansın.” diyen Pehlivan “aday adaylığı başvurumuzu yaptıktan sonra, gitmemiz gereken yerlere gittik ve dinlememiz gereken insanları dinledik. Partimizin bu dönemki  çalışma profilinde en üst seviyede olan Halk ne diyor?, Halk ne istiyor?, Halkın talepleri nelerdir? Hepsini yerinde dinlediğimi düşünüyorum. Bu zamana kadar tarafıma olan ilgiden oldukça memnunum. Geldiğimiz noktada bütün aday adayı arkadaşlarım bana göre aynı sırada, aynı numarada hedefe doğru gitmektedir. Her kim aday belirlenirse belirlensin, partimiz kime görev verirse versin bütün aday adayı arkadaşlarımın arkasında tereddütsüz duracağıma kimsenin şüphesi olmasın. Fatsa kamuoyunda oluşan profil kalıbına tarafımızın uygun görülmesi bizi mutlu ediyor. 
Aday adayları içerisinde teşkilatın içerisinden, teşkilat dışından tüm güzel adaylarımız için iyi niyetlerimi koruyorum. Başladığımız gün gibi heyecanlı ve istekliyiz. Fatsa için buradayız. Cumhurbaşkanımızın tali-matı net. Halkla birlikte olan, halkı dinleyen, üreten, çözüm bulan belediye başkanı profilini taşıdığımıza inanıyoruz.  Tek hedefimiz var. Fatsa kazansın. 
 
MAKAM OTURACAĞIMIZ BİR YER OLMAMALIDIR
Fatsalıyı sadece dinleyen değil, dinledikten sonra uygulamaya geçen bir belediye başkanı olmak istiyoruz diyen Doğan Pehlivan; “Makam bizim için adından ibaret olan bir yerdir. Oturacağımız bir yer değildir. Görev verildiği taktirde maalesef vatandaşlar beni makamda bulamayacak. Sahada ben onları bulacağım. Sürekli alkışların olduğu yerde değil, sorunların olduğu yerde bulunup çözüm üreten bir başkan olmayı kendime vizyon edindim. 
Bu bağlamda da belediyecilik çalışma sistemini yeniden düzenleyen kombine bir belediyecilik yapan devlettin bütün kurumlarıyla birlikte ortak konsensüs yapılmış bir dönem geçirmek isterim. Vatandaştan talepleri alıp, aynı gün geri dönüş yapılacağı bir sistem oluşturmak istiyorum. Bu mekanizma da her gün benim denetimimde olacak. 
Hiçbir kişisel talep, hiçbir kişisel isteğin dinlenilmediği tamamen kamu içerisinde vatandaşın alması gerektiği hizmeti ilgilendiren her hususta doğrudan müdahale hizmeti kuracağım. Halka hizmet, hakka hizmettir. Mahalle muhtarlarının aktif bir şekilde çalıştırılması bir diğer projelerimdendir. Haftada üç gün mahalle ziyaretleri yapıp, o mahallede muhtarlarla görüşüp ihtiyaçları, istekleri, sıkıntıları nelerdir dinleyeceğim.” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde