23 Temmuz 2024

CANBAZ: “HEDEFİMİZ GÜZEL BİR FATSA YARATMAKTIR”

  • PDF
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkanı Adayı Ahmet Canbaz’ın da katıldığı bir basın toplantısı düzenledi.
Basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı,  “Fatsa’mızda belediyeciliğin nasıl olması gerektiği ve nasıl hayal ettiğimizle ilgili vizyonumuzu en baştan ortaya koymak isterim” diyerek sözlerine başladı. 
Başkan Murat İnanlı açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “ Tarihte çok önemli bir yere sahip olan Fatsamızın cumhuriyetin değerlerine sadık; ama onu aklın ve bilimin yolunda 21. yüzyılın Fatsa’sı yapacak bir büyük atılım için yola çıkıyoruz. Fatsamızın tarihsel öncü rolünü güncelleştiriyoruz. ‘Fatsa’yı Nasıl Yöneteceğiz?’ soru-sunun çok farklı bileşenleri bulun-maktadır. Belediye başkanı, belediye meclisi, belediye çalışanlarından ayrı olarak biz yönetimimize; muhtarları, kent konseyi temsilcilerini, üniversiteleri, sendikaları, sivil toplum örgütlerini, hemşeri derneklerini katacağız. 
Eğer Fatsa hepimizin ise Fatsa’yı hep birlikte; eşit ve katılımcılık esasıyla yöneteceğiz. Her sorunu kendi muhatabıyla birlikte çözeceğiz. Dünyada değişimi yaratan, örnek yönetim modelleridir. Hedefimiz tek bir Fatsa yaratmaktır. Yani üretilen ne varsa herkesin eşit bir biçimde hizmetlerden yararlanacağı bir Fatsa meydana getirilecektir.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Canbaz; “ 2 Aralık Saat: 13.00’da Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında büyük bir toplantı gerçekleştireceğiz. Orada gerek şahsi çalışmalarımla ilgili gerekse ilçe teşkilatımızın çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunacağız. Fatsa’mızın üzerine ne gibi artı değerler katabiliriz buna yönelik projelerimizi yaptık. Halen daha çalışmalarımız devam ediyoruz. Sokaktaki her bireyden dahi gelen projeleri değerlendirdik. Akade-misyenlerden projeler aldık. Biz, biz yaptık oldu mantığıyla hiçbir zaman hareket etmeyeceğiz. Fatsa’nın sorunları ve çözüm yöntemleri ile ilgili herkes ile istişare  halinde olacağız” dedi.
28 yıldır Fatsa ilçemizde serbest avukatlık yapıyorum diyen Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Canbaz; “ Biz gelenekleri olan demokrat bir partiyiz. Bütün partililerim aday olmam konusunda oy birliğinde bir ortak akla vardı. Ardından yönetim kurulum ilgili kararı alarak beni aday gösterdi. Kendilerine teşekkür ediyorum. Seçim kampanyamızı bundan sonraki süreçte sokakta vatandaşlarımızı dinleyerek sürdüreceğiz. Bu yola çıkmaktaki birincil hedefimiz güzel bir Fatsa yaratmaktır.” Dedi. 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde