23 Temmuz 2024

AYAKKABIDA KALİTENİN ADRESİ ANGEL SHOES

  • PDF
İlçemizde faaliyet gösteren Angel Shoes, bay bayan deri ayakkabı, Çanta, cüzdan ve kemer satışları ile hizmet vermeye devam ediyor. 
Ayakkabı seçiminin önemli olduğunu ifade eden işletmeci Şahin Ay, “ Babam daha önce ayakkabı sektöründeydi. Bende aileden gelen bu mesleği sürdürmek adına kısa süre önce Angel Shoes adı altında mağazamı açtım. Müşterilerimiz bizlere güveniyor ve bizleri tercih ediyorlar. Bizde onlara kaliteli, sağlıklı ve doğru ürünü tavsiye etmeye çalışıyoruz. Ayakkabı tercihinde deri tercih etmelerini öncelikli olarak tavsiye ediyorum. Her bütçeye uygun ayakkabı satışımız mevcuttur. 
Kış aylarının da gelmesiyle birlikte bu günlerde doğru ayakkabı tercih edilmesi daha büyük önem teşkil ediyor. Kışın kapalı ayakkabılar içerisinde havasız kalarak kuruyan ayaklar, kötü kokulardan deri hastalıklarına kadar birçok rahatsızlığı beraberinde getiriyor. Özellikle kış aylarında gün boyu bot ve çizme içinde kalan ayakların, uzun vadede ayak sağlığına ciddi zararlar verebiliyor. 
Ayağı rahatsız edecek ve şeklini bozabilecek tüm ayakkabı modellerinden uzak durulmalı. Biz müşterilerimizi en doğru şekilde yönlendirmeye çalışıyoruz. Bu yüzden mağazamıza bekliyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde