23 Temmuz 2024

“BU KÜLLERİN ÜZERİNDEN MODERN BİR FATSA İNŞA EDECEĞİM”

  • PDF
AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Abdülhamit Bakan gazetemizi ziyaret etti.
Ziyareti esnasında açıklamalarda bulunan Abdülhamit Bakan, kendisine gelen taleplere kayıtsız kalmayarak bu göreve talip olduğunu ifade etti. 
Daha modern ve yaşanabilir bir Fatsa inşa etme bilincinde olduğunu ifade eden Bakan; “ Fatsa’nın kayıp 15 yılını, hep birlikte geri kazandırmaya talibim” dedi.
Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Abdülhamit Bakan; “Ben bir iş adamıyım. 30 yılım gurbette, Avrupa’da geçti. Eğitim fakültesi mezunuyum. Ticaretle uğraşıyorum. Avusturya Hollanda’nın Türk olarak en büyük kuru gıda toptancısıyız. Bizde her zaman dürüstlük, samimiyet ve ciddiyet önemlidir.  Geçtiğimiz seçimlerde AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayıydım. Partimin takdiri, aday gösterilmedim. Ama üzüldüm çünkü Ordu’ya vereceğim çok şeyler vardı. Kendimi Ordu için hazırlamıştım ve hiçbir beklentim yoktu. 7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerinde aday adayıydım. Son seçimde ise partim beni aday göstersin istedim fakat olmadı. Seçime 10 gün kala Ordu il teşkilatı beni disipline sevk etti ve partiden ihraç etti. Çünkü Ordu’ya göre ben ağır bir parti temsilcisiydim, gördüğüm yanlışları eleştiriyordum. Fakat genel merkez bu ihracı kabul etmedi. Ordu siyasetine katabileceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. Fatsalı hemşerilerim de “Gel bu milletvekilliği sevdasından vazgeç, Fatsa için kollarını sıva, belediye başkanlığı görevine talip ol” diyerek beni ikna ettiler. İnşallah iyi olur” dedi. 
Gördüğüm kadarıyla geçen 15 yıllık zaman zarfında Fatsa’da hiç bir şey iyi yapılmadı diyen AK Parti Fatsa Belediye Başkan Aday Adayı Abdülhamit Bakan açıklamalarını şu ifadelerle sürdürdü; “ Fatsa için kafamda ciddi projeler oluşturdum. Daha modern bir Fatsa kurma bilincindeyim. Bunu başarabileceğim kanaa-tindeyim. Bir yerin hayat damarı altyapısıdır. Ben Fatsa’da bir altyapı göremedim. Ben bu zaman zarfına kadar Fatsa’da işini gerçekten iyi yapan iki belediye başkanı gördüm biri Terzi Fikri diğeri Mustafa Çamaş idi. Bu iki insanın hizmetlerini Fatsa tarihi yazacaktır ve onure edecektir. Son 15 yılımızı ise Fatsa’nın kayıp yılları olarak görüyorum. Avrupa’da bütün binalar standarttır. 5 kat ise 5 kattır. Çok katlı binalar da vardır ama onlar için  ayrı semtler ve plan projeler vardır. Fatsa’ya dışarıdan baktığımız zaman mantar biter gibi binalar çıkıyor. Adam dereye site yapmış oraya yol çıkmış. Elekçi deresinden sanayiye kadar dolmuşta 45 dakikada geçtim. Sahil iki yılda bir sökülüp yapılıyor. Şehir içi caddeleri sökülüp sökülüp yeniden yapılıyor. Fatsa’nın insanı buna layık değil. Fatsa’nın şu anki durumu şu şekildedir; “Sevgilim makyaj yaptığın zaman kalbimin içi gibisin de neden makyajın silindiği zaman uyuzlu keçi gibisin” manisine benziyor. Göreve geldiğim takdirde bilgi ve birikimi olan mimar ve mühendisleri toplayıp Fatsa’yı güzelce gezdi-receğim. “Ben bu küllerin üzerinden modern bir Fatsa kurmak istiyorum” diyeceğim. O ekibin hazırladığı üç projeyi Fatsa’dan kurduğum bir jüriye sunacağım. Seçim Fatsa halkının olacak” dedi.
Haber: 
Sümeyra Özcüre 
 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde