23 Temmuz 2024

BOLAMAN PARK’TAN ÖDÜLLÜ YEMEKLER

  • PDF
Bolaman Park Restoran aşçıları Havva Yıldız ve Kenan Dipgöz, katıldıkları Türkiye Aşçılar yarışmasından ikincilik derecesiyle ayrıldılar. 
45 aşçının katıldığı yarışmada ikincilik ödülünü kazanan aşçılar önümüzdeki aylarda İngiltere’ye gidecekler.
Bolaman Park Restoran sahiplerinden Faruk Gür, dereceye giren yemekleri basın mensuplarına tanıttı. Faruk Gür yaptığı açıklamada; “ Öncelikle aşçılarımızı başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Birinciliği ufak bir farkla, sunum tabağında yaşanan talihsizlikle kaybettik. Restoranımızda güzel lezzetlere yer vermeye, birinci sınıf lezzette yemekleri sunmaya özen gösteriyoruz. 
Yemeklerimizi tadan herkes buradan mutlulukla ve damaklarında güzel bir lezzetle ayrılıyorlar. 
Bu da bizler için çok önemli bir husustur” dedi.
DKC Grup bünyesinde üretilen ve Bolaman Park Restoran’ın bünyesinde satışa sunulan Nutbari ürününü de toplantıda tanıtan Faruk Gür; “ Bu ürünle birlikte Fatsa’da 30 kişilik istihdam sağlıyoruz. 
Ürettiğimiz bu ürün çok beğenildi ve talepler alıyoruz. Yurt dışına satışlarımız oluyor. Bu ürün fındığın ilave bir pazarıdır. Yıllık minimum 1200 ton kabuklu fındığı imha ediyoruz. Türkiye’de arz talep sorunu olmayan tek ürün fındıktır. 
Ama en kötü yönetilen ürünlerin de başında geliyor. Türkiye geçen sen çok kötü bir sezon geçirdi. Biz fındığımızı kullanacak alanlar açarsak, tüccara, politikacıya ihtiyaç duymayız” dedi. 
YENİHABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde