23 Temmuz 2024

FATSA’DA KÜLTÜR VE SANAT ADINA ÖZLENEN TABLO

  • PDF
Fatsa Halk Eğitim Merkezi tarafından işlek caddelerde gerçekleştirilen etkinlikle Fatsa sokakları sanata doymaya başladı.
Fatsa Halk Eğitim Merkezi şehrin belirli noktalarına kurduğu stantlarla hem kursiyer kayıtlarını kabul etti, hem de faaliyetlerini gözler önüne serdi. Kursların tanıtımı yapılırken, çeşitli enstrümanlarla da çevrede toplanan kalabalığa müzik ziyafeti verildi. Aynı zamanda resim öğretmenleri de caddede meraklı gözler eşliğinde resim yaptılar.
Oluşan tablodan mutlu olan vatandaşlar ise hem keyifli zaman geçirdiler hem de çektikleri fotoğrafları sosyal medyada paylaşarak, Fatsa için özlenen tablo budur notunu düştüler.
Yıl boyunca merkezde verecekleri kursları gözler önüne sermek istediklerini dile getiren Fatsa Halk Eğitim Merkezi Müdürü Barış Semih Yazıcı, “Halkımıza özellikle resim ve müzik alanlarında kültür sanat alanlarında neler yapabileceğimizi göstermek amaçlı bağlama ve gitar dışındaki enstrümanları da tanıtmak adına böyle bir etkinlik gerçekleştirdik. Aynı zamanda kurslarımız ile ilgilİ vatandaşlara bilgi verdik. Gözlemlediğim kadarıyla herkes etkinlikten çok mutlu oldu ve devamını getireceğimizin sözünü verdik. Güzel bir atmosfer olduğunu düşünüyorum. 
Fatsa’da Kültür ve sanat adına çalışmalarımız devam edecek” dedi. 
Etkinliği izleyen vatandaşlar ise Fatsa’ da ilk kez böyle bir etkinlikle karşılaştıklarını belirterek;” Bu güzel tablo için öncelikle Fatsa Halk Eğitim Müdürü Barış Semih Yazıcı’ya teşekkür ederiz. Ardından emek genç arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Fatsa sokakları bu tür etkinlikleri gerçekten çok özledi ve devamının gelmesini arzu ediyoruz. Yolda yürürken güzel bir müzik sesi duyup, başımızı çevirdiğimizde resim yapan insanların olması şehre güzel bir hava katıyor. Bu tarz etkinliklerin çoğalmasını bekliyoruz” dedi. 
YENİHABER

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde