23 Temmuz 2024

“BAĞIMLILIKLA ETKİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

  • PDF
Fatsa’da göreve başlayan Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledik.
Daha önce Bartın’da görev yapan ve Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tolga Sipahi, Ordu Gülyalılı olduğunu ifade ederek, Fatsa’da görev yapmaktan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Fatsa’nın hinterlant olarak oldukça geniş olduğunu ifade eden Fatsa Emniyet Müdürü Tolga Sipahi açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü; “ Fatsa yabancı olmadığım bir ilçe ve burada görev yapmaktan memnuniyet duyuyorum. Arka ilçelerinde etkisiyle Fatsa insan akışının yoğun olduğu bir ilçe konumundadır.  Vatandaşlarımızın huzuru, güvenliği, asayişin sağlanması ve trafik gibi sorunlar ile ilgili çözümler için gece gündüz çalışacağız. Kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklar ile ilgili araştırmalarımızı da sürdürüyoruz. Okullarımız yeni açıldı. Güvenli okul kapsamında risk olarak gördüğümüz okulların önünde okul polislerimiz bulunuyorlar. Aynı zamanda okul servislerimiz denetleniyor. 
Okul çevrelerinde ekiplerimiz sürekli bulunuyor, çevredeki cafe, oyun salonları denetlenerek okul saatlerinde içeriye öğrenci alınmaması sağlanıyor. Ben 20 yıl narkotik biriminde çalıştım ve bağımlılıkla mücadeleye özellikle dikkat ediyorum” dedi.
Basının bilgi akışının sağlanması ve vatandaşla kurumlar arası bir köprü oluşturmada önemli bir rol oynadığının da altını çizen Müdür Tolga Sipahi; “ Yerel basınımızla koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürme gayretinde olacağız. Ziyaretinizden ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yeni Haber gazetesi olarak, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü Tolga Sipahi’ye yeni görevinde başarılar diliyoruz.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde