06 Mayıs 2024

Ehliyetsiz Sürücü Öğretmeninin Otomobili İle Öğretmene Çarptı

  • PDF

ogretmenkaza12344Muhsin YILMAZ

Fatsa’da 23 Mayıs 2013 günü öğretmeninin aracı ile arkadaşı Hüseyin A. İsimli arkadaşı ile gezinti kaçamağı yaptığı iddia edilen ehliyetsiz sürücü Mehmet K. İsimli öğrenci okula yakın bir mevkiide yaya olarak yolda yürüyen Zeki İçpınar isimli öğretmene çarparak yaralanmasına neden oldu.
Olay sabah saat 8 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Necati Çetinkaya İlköğretim Okulu öğretmenlerinden Melek Varan öğrencisi Mehmet K.’ya arabasının anahtarını vererek içerisinden çantasını almasını söyledi. Aracın anahtarını alan Mehmet K. arkadaşı Hüseyin A. ile öğretmeninden habersiz gezinti yapmak istedi. Yolda giderken sürat yaptığı iddia edilen Mehmet K. bu sırada yaya olarak görev yağtığı Endüstri Meslek Lisesi’ne gitmekte olan Biyoloji öğretmeni Zeki İçpınar’a çarparak yaralanmasına neden oldu. Olay sonrası aracı terk ederek uzaklaşan Mehmet K. bir süre sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim oldu.
Olayda yaralan Endüstri Meslek Lisesi Biyoloji öğretmeni Zeki İçpınar 112 ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere Fatsa Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Öğretmen Zeki İçpınar’ın hayati bir tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Olayın duyulmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Gürsel Avcı’ da hastaneye gelerek kaza ile ilgili bilgi aldı. Müdür Avcı basın mensuplarına yaptığı açıklamada öğretmen Zeki İçpınar’ın ciddi bir yaralanmasının olmadığını ifade etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde